Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Caspium ФК Викинги
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
matig Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


16e minuut.
Radetzkij verovert de bal door een tackle van achteren. Radetzkij probeert de bal met de borst te controleren. Gershkovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Radetzkij rent richting de bal. Radetzkij haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kesarev is nu in balbezit. Nazarov onderschept slim de pass. Met opzet legt Forkash zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Forkash naar de kleedkamers voor een vroege douche.

25e minuut.
Belanov geeft een hoge lob. Inworp. Privalov met de inworp. Daar is Radetzkij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radetzkij haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caspium 46%, ФК Викинги 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Caspium - ФК Викинги 0:0

52e minuut.
Rozhkov passt de bal met de wreef. Galahov heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Rozhkov zijn tegenspeler op de grond. Rozhkov krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Kesarev met de inworp. Privalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Privalov passt de bal in één keer door. Pshenichnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pshenichnikov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Vsuev rent richting de bal. Mandrykin rent richting de bal. Mandrykin geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vsuev zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caspium 33%, ФК Викинги 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Caspium - ФК Викинги 0:0