Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bielyje Tigry Boevyje Olimpijcy
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.9 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Janovskij controleert de bal met de borst. Janovskij met een sublieme pass. Zabotin rent richting de bal. Garber verovert de bal door een tackle van achteren. Garber speelt de bal door. Bovtalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Jaremchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Chernyshov verovert de bal door een tackle van achteren. Chernyshov met een sublieme pass. Pokhomskij is nu in balbezit. Pokhomskij schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielyje Tigry - Boevyje Olimpijcy 1:0

20e minuut.
Zalyalov probeert naar een medespeler te passen. Artashkin rent richting de bal. Pokhomskij verovert de bal door een tackle van achteren. Pokhomskij haalt uit met een fantastische trap. Bannikov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Sisyaev rent richting de bal. Zalyalov verovert de bal door een tackle van achteren. Zalyalov passt de bal in één keer door. Garber rent richting de bal. Garber schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Matzyashchik onderschept slim de pass. Matzyashchik probeert naar een medespeler te passen. Figurov is nu in balbezit. Pokhomskij onderschept slim de pass. Pokhomskij haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielyje Tigry 52%, Boevyje Olimpijcy 48%.
Bielyje Tigry - Boevyje Olimpijcy 1:0

59e minuut.
Garber geeft de bal voor. Janovskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janovskij raakt geblesseerd tijdens het duel. Janovskij zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielyje Tigry 64%, Boevyje Olimpijcy 36%.
Bielyje Tigry - Boevyje Olimpijcy 1:0