Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harahoristyje Osy Bielyje Murav’ji
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Litovchenko is nu in balbezit. Litovchenko passt de bal in één keer door. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirichenko onderschept slim de pass. Kirichenko draait met de bal, schiet en ... Abdulov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Sauh passt de bal zonder na te denken. Kolodin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malkov-Chiornyj. Malkov-Chiornyj krijgt een gele kaart. Kolodin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Favstov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Speranskij is nu in balbezit. Favstov onderschept slim de pass. Favstov probeert naar een medespeler te passen. Kirichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirichenko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Kolodin kan de bal niet met de borst controleren. Berdibekov rent richting de bal. Berdibekov met een sublieme pass. Kirichenko heeft problemen om de bal te vangen. Kirichenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harahoristyje Osy - Bielyje Murav’ji 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harahoristyje Osy 58%, Bielyje Murav’ji 42%.
Harahoristyje Osy - Bielyje Murav’ji 0:1

85e minuut.
Tusovyj onderschept slim de pass. Kolodin rent richting de bal. Kolodin met een sublieme pass. Ibragimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibragimov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kirichenko rent richting de bal. Malkov-Chiornyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirichenko rent richting de bal. Kirichenko schiet op doel. Plotzenko probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harahoristyje Osy 57%, Bielyje Murav’ji 43%.
Harahoristyje Osy - Bielyje Murav’ji 0:1