Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Caspium Artem FC
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 14.7
slecht Schieten waardeloos
matig Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Fiodorov geeft een lange en hoge pass. Perevozshchilov heeft problemen om de bal te vangen. Zhemchugov met een sublieme pass. Veremeev is nu in balbezit. Veremeev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Caspium - Artem FC 0:1

12e minuut.
Radetzkij bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiodorov is nu in balbezit. Radetzkij verovert de bal door een tackle van achteren. Pshenichnikov rent richting de bal. Pshenichnikov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Klyuev controleert de bal met de borst. Galahov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galahov passt de bal met de wreef. Pshenichnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pshenichnikov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Shchelbanov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhemchugov met een snelle inworp. Klyuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Klyuev schiet op doel. Maslachenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blumenstein is nu in balbezit. Maslachenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blumenstein is nu in balbezit. Blumenstein haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caspium 40%, Artem FC 60%.
FC Caspium - Artem FC 0:1

49e minuut.
Blumenstein heeft problemen om de bal te vangen. Perevozshchilov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zhemchugov. Zhemchugov krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Nazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazarov met een sublieme pass. Pshenichnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radetzkij is nu in balbezit. Radetzkij draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Rasskazob bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasskazob met een sublieme pass. Tagaldyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Blumenstein is nu in balbezit. Blumenstein haalt uit met een fantastische trap. Maslachenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Vsuev probeert naar een medespeler te passen. Nazarov rent richting de bal. Nazarov passt de bal in één keer door. Radetzkij bereikt de bal nog maar net als eerste. Radetzkij draait met de bal, schiet en ... Arshavin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Caspium - Artem FC 1:1

83e minuut.
Klungelig pakt Dasaev de bal. Dasaev geeft de bal voor. Veremeev kopt de bal weg. Blumenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Blumenstein draait met de bal, schiet en ... Maslachenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caspium 34%, Artem FC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Caspium - Artem FC 1:1