Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Викинги Otmorozhennyje Strelki
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Chepalov haalt uit met een fantastische trap. Khankildeev heeft problemen om de bal te vangen. Chepalov is nu in balbezit. Khankildeev rent richting de bal. Khankildeev schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Gershkovich geeft een hoge lob. Inworp. Vakulin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khankildeev rent richting de bal. Khankildeev geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Stoletov de bal. Forkash onderschept slim de pass. Forkash passt de bal in één keer door. Rozhkov is nu in balbezit. Rozhkov schiet op doel. Dolgov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Gershkovich verovert de bal door een tackle van achteren. Gershkovich speelt de bal door. Ivanov heeft problemen om de bal te vangen. Forkash bereikt de bal nog maar net als eerste. Forkash haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Yamakov de bal onder controle te krijgen. Rozhkov is nu in balbezit. Yamakov rent richting de bal. Rozhkov verovert de bal door een tackle van achteren. Rozhkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Викинги - Otmorozhennyje Strelki 1:0

42e minuut.
Yamakov geeft de bal voor. Khankildeev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gershkovich. Gershkovich krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Belanov met een harde bal richting middenveld. Rozhkov kopt de bal weg. Klungelig pakt Stoletov de bal. Forkash rent richting de bal. Forkash schiet op doel. Dolgov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Викинги 45%, Otmorozhennyje Strelki 55%.
ФК Викинги - Otmorozhennyje Strelki 1:0

83e minuut.
Kesarev verovert de bal door een tackle van achteren. Kesarev passt de bal met de wreef. Morozov is nu in balbezit. Kilkin verovert de bal door een tackle van achteren. Kilkin geeft een lange en hoge pass. Dolgov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Викинги 45%, Otmorozhennyje Strelki 55%.
ФК Викинги - Otmorozhennyje Strelki 1:0