Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Викинги Bielyje Murav’ji
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Semak met een sublieme pass. Kesarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkov-Chiornyj verovert de bal door een tackle van achteren. Malkov-Chiornyj haalt uit met een fantastische trap. Belanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kirichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gershkovich rent richting de bal. Malkov-Chiornyj verovert de bal door een tackle van achteren. Kirichenko rent richting de bal. Kirichenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gershkovich rent richting de bal. Gershkovich passt de bal zonder na te denken. Dudkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilkin onderschept slim de pass. Kilkin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rozhkov bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rozhkov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Викинги - Bielyje Murav’ji 1:0

21e minuut.
Forkash bereikt de bal nog maar net als eerste. Forkash passt de bal in één keer door. Chugajnov is nu in balbezit. Forkash verovert de bal door een tackle van achteren. Forkash draait met de bal, schiet en ... Panov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Nyrkov met de inworp. Gershkovich heeft problemen om de bal te vangen. Chugajnov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chugajnov krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Tusovyj met een sublieme pass. Chugajnov rent richting de bal. Met opzet legt Forkash zijn tegenspeler op de grond. Forkash krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Gershkovich met een sublieme pass. Forkash rent richting de bal. Forkash passt de bal in één keer door. Rozhkov is nu in balbezit. Rozhkov schiet op doel. Panov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Викинги - Bielyje Murav’ji 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Викинги 46%, Bielyje Murav’ji 54%.
ФК Викинги - Bielyje Murav’ji 2:0

50e minuut.
Tusovyj geeft de bal voor. Inworp. Semak met een snelle inworp. Abdulin is nu in balbezit. Abdulin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gershkovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Chugajnov zijn tegenspeler op de grond. Gershkovich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kesarev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abdulin rent richting de bal. Shavlo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shavlo krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Nyrkov rent richting de bal. Nyrkov geeft een hoge lob. Semak kopt de bal weg. Malkov-Chiornyj rent richting de bal. Malkov-Chiornyj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Forkash is nu in balbezit. Rozhkov rent richting de bal. Chugajnov verovert de bal door een tackle van achteren. Forkash bereikt de bal nog maar net als eerste. Forkash draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Malkov-Chiornyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesarev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Malkov-Chiornyj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malkov-Chiornyj zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Shorets probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Викинги - Bielyje Murav’ji 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Викинги 48%, Bielyje Murav’ji 52%.
ФК Викинги - Bielyje Murav’ji 2:1