Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Torpedo-ZiL zenitklass
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Evtunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhabinskij onderschept slim de pass. Zhabinskij speelt de bal door. Zavadskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavadskij haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Zhitarev onderschept slim de pass. Zhitarev passt de bal met de wreef. Isinbaev is nu in balbezit. Tedeev verovert de bal door een tackle van achteren. Tedeev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Zhitarev onderschept slim de pass. Zhabinskij onderschept slim de pass. Zhitarev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhitarev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torpedo-ZiL 63%, zenitklass 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Torpedo-ZiL - zenitklass 0:0

56e minuut.
Gorbachev is nu in balbezit. Tedeev onderschept slim de pass. Antropov is nu in balbezit. Antropov draait met de bal, schiet en ... Shvernik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Ivolgin met een sublieme pass. Tedeev rent richting de bal. Antropov is nu in balbezit. Antropov draait met de bal, schiet en ... Galkin probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torpedo-ZiL 48%, zenitklass 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Torpedo-ZiL - zenitklass 0:0