Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arctic FC Korotkije Homiaki
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Zheltonos rent richting de bal. Dikariev onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shchukin. Shchukin krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Kliovyj met een sublieme pass. Zheltonos is nu in balbezit. Zheltonos probeert naar een medespeler te passen. Rozhkov is nu in balbezit. Rozhkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mamykin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skobelev met een snelle inworp. Kabelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabelev haalt uit met een fantastische trap. Mikhailov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rozhkov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Zagudaev de bal. Shcherpilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shcherpilov passt de bal in één keer door. Vojnov is nu in balbezit. Vojnov schiet op doel. Esipov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Kliovyj heeft problemen om de bal te vangen. Vojnov rent richting de bal. Met opzet legt Kliovyj zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kliovyj naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arctic FC 64%, Korotkije Homiaki 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arctic FC - Korotkije Homiaki 0:0

47e minuut.
Zheltonos met een sublieme pass. Matzyashchik is nu in balbezit. Matzyashchik speelt de bal door. Vojnov is nu in balbezit. Vojnov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piatnitskij is nu in balbezit. Piatnitskij draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Dvornikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvornikov met een sublieme pass. Rozhkov rent richting de bal. Rozhkov schiet op doel. Mikhailov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arctic FC - Korotkije Homiaki 0:1

53e minuut.
Matzyashchik rent richting de bal. Samoilov is nu in balbezit. Matzyashchik begaat een overtreding. Matzyashchik krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Dvornikov geeft een hoge lob. Byshovets rent richting de bal. Zheltonos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zheltonos krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Byshovets zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dikariev is nu in balbezit. Dikariev geeft een hoge lob. Rozhkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozhkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arctic FC 69%, Korotkije Homiaki 31%.
Arctic FC - Korotkije Homiaki 0:1