Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Korotkije Homiaki Electron
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Rogovskij is nu in balbezit. Shchedrov verovert de bal door een tackle van achteren. Seifutdinov verovert de bal door een tackle van achteren. Rogovskij is nu in balbezit. Rogovskij draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Samoilov is nu in balbezit. Samoilov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dederev met een snelle inworp. Seifutdinov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ababkov is nu in balbezit. Ababkov geeft een lange en hoge pass. Rozhkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozhkov schiet op doel. Sisyaev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Korotkije Homiaki - Electron 1:0

32e minuut.
Kabelev passt de bal zonder na te denken. Byshovets rent richting de bal. Byshovets probeert naar een medespeler te passen. Rozhkov is nu in balbezit. Rozhkov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lapshin zal de hoekschop nemen. Daar is Shcheglov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dederev is nu in balbezit. Dederev haalt uit met een fantastische trap. Daar is Shcherpilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Korotkije Homiaki - Electron 1:1

39e minuut.
Byshovets met een sublieme pass. Dvornikov is nu in balbezit. Dvornikov passt de bal zonder na te denken. Skobelev is nu in balbezit. Skobelev geeft een hoge lob. Sisyaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Pronin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pronin geeft de bal voor. Skobelev is nu in balbezit. Skobelev haalt uit met een fantastische trap. Sisyaev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Korotkije Homiaki - Electron 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korotkije Homiaki 38%, Electron 62%.
Korotkije Homiaki - Electron 2:1

51e minuut.
Seifutdinov speelt de bal door. Rogovskij bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shchedrov. Shchedrov krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Doeltrap. Esipov trapt de bal weg van het doel. Dvornikov kopt de bal weg. Rozhkov heeft problemen om de bal te vangen. Rozhkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Korotkije Homiaki - Electron 3:1

56e minuut.
Pronin met een snelle inworp. Shcheglov controleert de bal met de borst. Shcheglov passt de bal met de wreef. Rogovskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogovskij schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Byshovets geeft de bal voor. Klungelig pakt Skobelev de bal. Skobelev met een sublieme pass. Rozhkov is nu in balbezit. Rozhkov haalt uit met een fantastische trap. Sisyaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Sabaneev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dikariev met de inworp. Kabelev is nu in balbezit. Kabelev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sisyaev trapt de bal weg van het doel. Zaporov kopt de bal weg. Zubin probeert de bal aan de voet te houden. Rozhkov is nu in balbezit. Rozhkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pronin geeft de bal voor. Rogovskij is nu in balbezit. Dvornikov rent richting de bal. Seifutdinov onderschept slim de pass. Seifutdinov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korotkije Homiaki 36%, Electron 64%.
Korotkije Homiaki - Electron 3:1