Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arctic FC Kanatchikova Dacha
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Inworp. Sisyaev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gankin is nu in balbezit. Gankin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dariev de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zheltonos probeert de bal aan de voet te houden. Shchukin rent richting de bal. Gankin onderschept slim de pass. Gankin haalt uit met een fantastische trap. Stukashov probeert de bal aan de voet te houden. Mikhailov bokst de bal weg.

19e minuut.
Zagudaev haalt uit met een fantastische trap. Zakatov probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piatnitskij neemt de hoekschop. Zheltonos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arctic FC - Kanatchikova Dacha 1:0

20e minuut.
Galimov heeft problemen om de bal te vangen. Matzyashchik verovert de bal door een tackle van achteren. Galimov begaat een overtreding. Matzyashchik raakt geblesseerd tijdens het duel. Matzyashchik wilt de vrije trap nemen. Kapustin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Zakatov geeft een lange en hoge pass. Mamykin kopt de bal weg. Perevalov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zagudaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagudaev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bushmanov speelt de bal door. Piatnitskij is nu in balbezit. Piatnitskij passt de bal met de wreef. Vojnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arctic FC - Kanatchikova Dacha 2:0

39e minuut.
Galimov controleert de bal met de borst. Zagudaev is nu in balbezit. Galimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagudaev verovert de bal door een tackle van achteren. Zagudaev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gankin haalt uit met een fantastische trap. Mamykin kopt de bal weg. Perevalov geeft een hoge lob. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mikhailov bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arctic FC 57%, Kanatchikova Dacha 43%.
Arctic FC - Kanatchikova Dacha 2:0

63e minuut.
Bushmanov onderschept slim de pass. Bushmanov speelt de bal door. Zheltonos is nu in balbezit. Ivanov verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Zheltonos speelt de bal door. Piatnitskij rent richting de bal. Piatnitskij geeft de bal voor. Klungelig pakt Vojnov de bal. Vojnov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arctic FC 59%, Kanatchikova Dacha 41%.
Arctic FC - Kanatchikova Dacha 2:0