Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC AMKAR PERM Северсталь
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 15.9
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Sorokin is nu in balbezit. Kasparov onderschept slim de pass. Kasparov geeft een hoge lob. Zaliotnyj springt en kopt de bal. Teriohin probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AMKAR PERM - Северсталь 1:0

7e minuut.
Shchvetz passt de bal zonder na te denken. Pistoletom rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vasyljev. Vasyljev krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Bovtalo probeert naar een medespeler te passen. Kasparov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasyljev maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Vasyljev moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vasyljev schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

14e minuut.
Pedryukhin rent richting de bal. Pedryukhin speelt de bal door. Bovtalo is nu in balbezit. Prikhodko onderschept slim de pass. Prikhodko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pistoletom is nu in balbezit. Kasparov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasparov geeft een hoge lob. Zaliotnyj rent richting de bal. Zaliotnyj draait met de bal, schiet en ... Fersman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Shchvetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchvetz geeft de bal voor. Zaliotnyj rent richting de bal. Zaliotnyj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AMKAR PERM - Северсталь 2:0

37e minuut.
Kurpatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Prikhodko onderschept slim de pass. Prikhodko met een sublieme pass. Sharonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharonov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AMKAR PERM 31%, Северсталь 69%.
FC AMKAR PERM - Северсталь 2:0

62e minuut.
Zajkin rent richting de bal. Sorokin verovert de bal door een tackle van achteren. Sorokin passt de bal in één keer door. Aristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Shchvetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaliotnyj rent richting de bal. Shchvetz is nu in balbezit. Zaliotnyj rent richting de bal. Zaliotnyj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Levanashvilli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sorokin de bal. Sorokin speelt de bal door. Prikhodko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prikhodko haalt uit met een fantastische trap. Nikulin bokst de bal weg.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fersman trapt de bal weg van het doel. Bovtalo kopt de bal weg. Klungelig pakt Kasparov de bal. Kasparov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AMKAR PERM - Северсталь 3:0

86e minuut.
Klungelig pakt Prikhodko de bal. Bovtalo is nu in balbezit. Prikhodko begaat een overtreding. Prikhodko krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Prikhodko rent richting de bal. Sharonov is nu in balbezit. Kurpatov is nu in balbezit. Sharonov rent richting de bal. Sharonov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AMKAR PERM 66%, Северсталь 34%.
FC AMKAR PERM - Северсталь 3:0