Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TRACKTOR BOWLING Berezine
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Sharov geeft een hoge lob. Inworp. Rozgin met de inworp. Shchvetz is nu in balbezit. Shchvetz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Denisov is nu in balbezit. Gurko verovert de bal door een tackle van achteren. Shchvetz verovert de bal door een tackle van achteren. Denisov is nu in balbezit. Denisov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tuaev is nu in balbezit. Tuaev geeft een hoge lob. Evstropov heeft problemen om de bal te vangen. Tskhovrebov is nu in balbezit. Tskhovrebov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sadovnichij onderschept slim de pass. Nigmatullin geeft een lange en hoge pass. Parov kopt de bal weg. Denisov is nu in balbezit. Denisov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TRACKTOR BOWLING - Berezine 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TRACKTOR BOWLING 42%, Berezine 58%.
FC TRACKTOR BOWLING - Berezine 1:0

50e minuut.
Parov geeft een hoge lob. Nigmatullin kopt de bal weg. Daar is Beketov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozgin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Karabash kopt de bal weg. Nigmatullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigmatullin passt de bal zonder na te denken. Denisov rent richting de bal. Denisov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Valenkov is nu in balbezit. Shchvetz onderschept slim de pass. Shchvetz passt de bal in één keer door. Denisov rent richting de bal. Denisov draait met de bal, schiet en ... Paal!

57e minuut.
Daar is Valenkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shchvetz is nu in balbezit. Gurko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchvetz verovert de bal door een tackle van achteren. Shchvetz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Nigmatullin verovert de bal door een tackle van achteren. Nigmatullin geeft een hoge lob. Zharenyj kopt de bal weg. Rozgin heeft problemen om de bal te vangen. Rozgin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Gurko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parov met een snelle inworp. Shchvetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchvetz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TRACKTOR BOWLING 37%, Berezine 63%.
FC TRACKTOR BOWLING - Berezine 1:0