Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kanatchikova Dacha Korotkije Homiaki
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Doeltrap. Esipov met een harde bal richting middenveld. Radimov heeft problemen om de bal te vangen. Radimov schiet op doel. Esipov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Dvornikov is nu in balbezit. Radimov rent richting de bal. Radimov speelt de bal door. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov haalt uit met een fantastische trap. Esipov bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Byshovets is nu in balbezit. Perevalov rent richting de bal. Perevalov passt de bal in één keer door. Ivanov rent richting de bal. Ivanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dvornikov passt de bal zonder na te denken. Skobelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Skobelev passt de bal zonder na te denken. Kabelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabelev draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - Korotkije Homiaki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanatchikova Dacha 39%, Korotkije Homiaki 61%.
Kanatchikova Dacha - Korotkije Homiaki 0:1

53e minuut.
Perevalov speelt de bal door. Daar is Radimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radimov passt de bal zonder na te denken. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kabelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabelev probeert naar een medespeler te passen. Voznesenskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozhkov verovert de bal door een tackle van achteren. Rozhkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Perevalov kopt de bal weg. Ababkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gankin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gankin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanatchikova Dacha 39%, Korotkije Homiaki 61%.
Kanatchikova Dacha - Korotkije Homiaki 0:1