Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Electron Arctic FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 14.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


35e minuut.
Petrov geeft een hoge lob. Bushmanov is nu in balbezit. Bushmanov passt de bal in één keer door. Vojnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Electron 63%, Arctic FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Electron - Arctic FC 0:0

46e minuut.
Vojnov rent richting de bal. Seifutdinov is nu in balbezit. Vojnov maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vojnov naar de kleedkamers voor een vroege douche. Seifutdinov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

51e minuut.
Seifutdinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bushmanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seifutdinov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shcheglov met een snel genomen vrije trap. Rogovskij rent richting de bal. Rogovskij haalt uit met een fantastische trap. Mikhailov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Shcheglov is nu in balbezit. Zheltonos maakt een afschuwelijke overtreding. Shcheglov raakt geblesseerd tijdens het duel. Shcheglov met een snel genomen vrije trap. Daar is Stukashov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogovskij rent richting de bal. Rogovskij draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Zaporov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lapshin de bal. Lapshin passt de bal in één keer door. Rogovskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogovskij draait met de bal, schiet en ... Mikhailov bokst de bal weg.

86e minuut.
Sabaneev trapt de bal weg van het doel. Zheltonos is nu in balbezit. Seifutdinov begaat een overtreding. Seifutdinov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Electron 24%, Arctic FC 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Electron - Arctic FC 0:0