Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Electron FC TRACKTOR BOWLING
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Seifutdinov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rogovskij de bal. Shchvetz onderschept slim de pass. Denisov rent richting de bal. Denisov draait met de bal, schiet en ... Sisyaev bokst de bal weg.

16e minuut.
Nigmatullin probeert naar een medespeler te passen. Petrov is nu in balbezit. Met opzet legt Denisov zijn tegenspeler op de grond. Denisov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

29e minuut.
Nigmatullin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Shchvetz de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shcheglov. Shcheglov krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Parov rent richting de bal. Parov geeft een lange en hoge pass. Rozgin rent richting de bal. Rozgin haalt uit met een fantastische trap. Sisyaev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pronin met een sublieme pass. Nigmatullin is nu in balbezit. Rogovskij onderschept slim de pass. Seifutdinov rent richting de bal. Seifutdinov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Electron 44%, FC TRACKTOR BOWLING 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Electron - FC TRACKTOR BOWLING 0:0

55e minuut.
Nosov onderschept slim de pass. Nosov speelt de bal door. Shcheglov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchvetz onderschept slim de pass. Shchvetz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Shchvetz rent richting de bal. Pronin rent richting de bal. Shchvetz begaat een overtreding. Shchvetz krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Nosov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lapshin met een snelle inworp. Seifutdinov is nu in balbezit. Seifutdinov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Electron 49%, FC TRACKTOR BOWLING 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Electron - FC TRACKTOR BOWLING 0:0