Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kanatchikova Dacha Artem
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Edemskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Gankin is nu in balbezit. Gankin passt de bal in één keer door. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanatchikova Dacha - Artem 1:0

22e minuut.
Zakatov is nu in balbezit. Zakatov geeft een hoge lob. Edemskij rent richting de bal. Gankin verovert de bal door een tackle van achteren. Gankin draait met de bal, schiet en ... Ivahin bokst de bal weg.

26e minuut.
Edemskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Perevalov verovert de bal door een tackle van achteren. Perevalov passt de bal in één keer door. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Galimov met een sublieme pass. Edemskij rent richting de bal. Gankin verovert de bal door een tackle van achteren. Gankin draait met de bal, schiet en ... Vernik probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Korotkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gankin rent richting de bal. Gankin passt de bal in één keer door. Ivanov rent richting de bal. Ivanov schiet op doel. Ivahin bokst de bal weg.

44e minuut.
Korotkov geeft een lange en hoge pass. Karev probeert de bal aan de voet te houden. Gankin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanatchikova Dacha 33%, Artem 67%.
Kanatchikova Dacha - Artem 1:0

61e minuut.
Edemskij is nu in balbezit. Edemskij speelt de bal door. Petrakov rent richting de bal. Kapustin rent richting de bal. Kapustin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Vygodskij met de inworp. Karev rent richting de bal. Karev geeft de bal voor. Petrakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Edemskij geeft een hoge lob. Petrakov rent richting de bal. Zakatov speelt de bal door. Makarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Makarov geeft een lange en hoge pass. Ivahin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Edemskij rent richting de bal. Gankin rent richting de bal. Gankin passt de bal in één keer door. Ivanov is nu in balbezit. Ivanov draait met de bal, schiet en ... Ivahin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanatchikova Dacha 50%, Artem 50%.
Kanatchikova Dacha - Artem 1:0