Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Night Prowlers Morskije Politsejskije
2_mod Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Kikin is nu in balbezit. Kikin geeft een hoge lob. Ivanin kopt de bal weg. Vadimov rent richting de bal. Vadimov schiet op doel. Krutikov bokst de bal weg.

7e minuut.
Shitvionkin onderschept slim de pass. Shitvionkin speelt de bal door. Kulchiy rent richting de bal. Kulchiy haalt uit met een fantastische trap. Lebzyak controleert de bal met de borst. Nikiforov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Aliev kan de bal niet met de borst controleren. Shmarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shmarov probeert naar een medespeler te passen. Lebzyak is nu in balbezit. Lebzyak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kikin met de inworp. Shitvionkin rent richting de bal. Ivanin speelt de bal door. Kulchiy heeft problemen om de bal te vangen. Kulchiy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Night Prowlers 64%, Morskije Politsejskije 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Night Prowlers - Morskije Politsejskije 0:0

64e minuut.
Vadimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikin verovert de bal door een tackle van achteren. Kikin met een sublieme pass. Shitvionkin rent richting de bal. Shitvionkin passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Shitvionkin passt de bal met de wreef. Kulchiy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papashvili. Papashvili krijgt een gele kaart. Kulchiy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karabash met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Night Prowlers 58%, Morskije Politsejskije 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Night Prowlers - Morskije Politsejskije 0:0