Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zarazhennyje Homiaki FC Uralpool
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Nazarov geeft de bal voor. Nikishin kopt de bal weg. Klungelig pakt Babochkin de bal. Popov rent richting de bal. Popov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Zhitarev onderschept slim de pass. Zhitarev probeert naar een medespeler te passen. Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov schiet op doel. Kotolov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Homiaki - FC Uralpool 0:1

17e minuut.
Zheltonos geeft een lange en hoge pass. Beketov is nu in balbezit. Beketov met een sublieme pass. Evlanov rent richting de bal. Evlanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Zhitarev probeert naar een medespeler te passen. Popov is nu in balbezit. Golubev onderschept slim de pass. Zhitarev verovert de bal door een tackle van achteren. Zhitarev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Nazarov trapt de bal weg van het doel. Kadyrov rent richting de bal. Kadyrov met een sublieme pass. Zhitarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhitarev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Homiaki - FC Uralpool 0:2

37e minuut.
Golubev verovert de bal door een tackle van achteren. Zhegalov geeft een lange en hoge pass. Galochkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhitarev verovert de bal door een tackle van achteren. Zhitarev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Homiaki - FC Uralpool 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarazhennyje Homiaki 44%, FC Uralpool 56%.
Zarazhennyje Homiaki - FC Uralpool 0:3

54e minuut.
Zhegalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galochkin verovert de bal door een tackle van achteren. Zhegalov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhegalov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarazhennyje Homiaki 50%, FC Uralpool 50%.
Zarazhennyje Homiaki - FC Uralpool 0:3