Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vityazi Bezumnyje Diatly
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Sennikov kopt de bal weg. Tukhachevskij heeft problemen om de bal te vangen. Tukhachevskij passt de bal zonder na te denken. Zaripov is nu in balbezit. Zaripov draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Bavin geeft een hoge lob. Fedosov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dudkin. Dudkin krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Degtev bereikt de bal nog maar net als eerste. Degtev geeft een hoge lob. Bushkov heeft problemen om de bal te vangen. Razinskij is nu in balbezit. Razinskij haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vityazi 53%, Bezumnyje Diatly 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vityazi - Bezumnyje Diatly 0:0

46e minuut.
Buev speelt de bal door. Razinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Razinskij passt de bal met de wreef. Bushkov is nu in balbezit. Bushkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Zabaluev verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tukhachevskij. Zabaluev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zabaluev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Razinskij is nu in balbezit. Razinskij draait met de bal, schiet en ... Rogovskij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Zabaluev is nu in balbezit. Zabaluev passt de bal zonder na te denken. Razinskij rent richting de bal. Razinskij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vityazi - Bezumnyje Diatly 1:0

81e minuut.
Zaginialov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaginialov met een sublieme pass. Zaripov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernik rent richting de bal. Vernik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vityazi 21%, Bezumnyje Diatly 79%.
Vityazi - Bezumnyje Diatly 1:0