Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BigDucks Vityazi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Liutyj rent richting de bal. Bushkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Liutyj zijn tegenspeler op de grond. Liutyj is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Inworp. Zaginialov met de inworp. Bushkov rent richting de bal. Bushkov draait met de bal, schiet en ... Semak probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Sennikov rent richting de bal. Zasyad’vovk onderschept slim de pass. Zasyad’vovk met een sublieme pass. Zhdanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhdanovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BigDucks - Vityazi 1:0

34e minuut.
Razinskij haalt uit met een fantastische trap. Agalarov speelt de bal door. Sennikov kopt de bal weg. Razinskij is nu in balbezit. Razinskij haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BigDucks - Vityazi 1:1

35e minuut.
Zaginialov met een sublieme pass. Jakubik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bushkov. Bushkov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BigDucks 74%, Vityazi 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BigDucks - Vityazi 1:1

59e minuut.
Jakubik is nu in balbezit. Zabaluev onderschept slim de pass. Zabaluev passt de bal zonder na te denken. Razinskij rent richting de bal. Razinskij schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Bushkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubik passt de bal zonder na te denken. Zasyad’vovk is nu in balbezit. Zasyad’vovk geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Vernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhdanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vernik. Zhdanovich raakt geblesseerd tijdens het duel. Zabotin met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BigDucks - Vityazi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BigDucks 58%, Vityazi 42%.
BigDucks - Vityazi 2:1