Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zarazhennyje Homiaki Puzatyje Diatly
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Galochkin rent richting de bal. Karyshev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galochkin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galochkin met een snel genomen vrije trap. Evlanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuznetsov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuznetsov krijgt een gele kaart. Evlanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bilyaletdinov wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Totleben rent richting de bal. Golubev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Totleben. Totleben krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Totleben is nu in balbezit. Totleben probeert naar een medespeler te passen. Nazarov is nu in balbezit. Karyshev onderschept slim de pass. Karyshev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Homiaki - Puzatyje Diatly 0:1

39e minuut.
Totleben met een sublieme pass. Daar is Karyshev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Totleben rent richting de bal. Karyshev is nu in balbezit. Karyshev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarazhennyje Homiaki 47%, Puzatyje Diatly 53%.
Zarazhennyje Homiaki - Puzatyje Diatly 0:1

46e minuut.
Karyshev speelt de bal door. Totleben rent richting de bal. Totleben passt de bal in één keer door. Zaveskin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaveskin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kuznetsov is nu in balbezit. Kuznetsov met een sublieme pass. Derkach heeft problemen om de bal te vangen. Evlanov verovert de bal door een tackle van achteren. Evlanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Vlasov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seifutdinov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Totleben rent richting de bal. Totleben haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kuznetsov rent richting de bal. Kuznetsov speelt de bal door. Kotolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyshev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Totleben met een sublieme pass. Karyshev heeft problemen om de bal te vangen. Golubev verovert de bal door een tackle van achteren. Totleben onderschept slim de pass. Totleben haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Seifutdinov heeft problemen om de bal te vangen. Golubev rent richting de bal. Golubev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Evlanov de bal. Evlanov schiet op doel. Rostropovich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarazhennyje Homiaki 55%, Puzatyje Diatly 45%.
Zarazhennyje Homiaki - Puzatyje Diatly 0:1