Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puzatyje Diatly Zarazhennyje Homiaki
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Zaveskin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Totleben bereikt de bal nog maar net als eerste. Shibarshov bereikt de bal nog maar net als eerste. Totleben verovert de bal door een tackle van achteren. Totleben passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Beketov bereikt de bal nog maar net als eerste. Beketov haalt uit met een fantastische trap. Danchuk kopt de bal weg. Galochkin is nu in balbezit. Galochkin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Totleben is nu in balbezit. Golubev onderschept slim de pass. Kuznetsov verovert de bal door een tackle van achteren. Totleben rent richting de bal. Totleben haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Danchuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kleshchenko komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Beketov passt de bal met de wreef. Vinokur bereikt de bal nog maar net als eerste. Evlanov onderschept slim de pass. Smyslov is nu in balbezit. Smyslov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Vinokur rent richting de bal. Smyslov met een sublieme pass. Kramnik geeft een hoge lob. Daar is Karyshev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karyshev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puzatyje Diatly 55%, Zarazhennyje Homiaki 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Puzatyje Diatly - Zarazhennyje Homiaki 0:0

55e minuut.
Evlanov is nu in balbezit. Evlanov passt de bal in één keer door. Derkach is nu in balbezit. Evlanov verovert de bal door een tackle van achteren. Evlanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kramnik passt de bal in één keer door. Vinokur is nu in balbezit. Smyslov onderschept slim de pass. Evlanov is nu in balbezit. Evlanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Totleben kopt de bal weg. Daar is Karyshev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyshev verovert de bal door een tackle van achteren. Karyshev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Zagrebaev speelt de bal door. Totleben rent richting de bal. Totleben passt de bal met de wreef. Karyshev rent richting de bal. Karyshev schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puzatyje Diatly 47%, Zarazhennyje Homiaki 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Puzatyje Diatly - Zarazhennyje Homiaki 0:0