Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vikingy Zarazhennyje Homiaki
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Zagrebaev rent richting de bal. Pavlyuchenko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zagrebaev. Zagrebaev krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Kuznetsov speelt de bal door. Kesarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesarev met een sublieme pass. Vadimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadimov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Evpatov de bal. Evpatov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kotolov de bal. Vadimov rent richting de bal. Vadimov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingy - Zarazhennyje Homiaki 1:0

32e minuut.
Nepryaev met een sublieme pass. Vadimov is nu in balbezit. Kotolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadimov verovert de bal door een tackle van achteren. Vadimov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Vadimov is nu in balbezit. Vadimov passt de bal in één keer door. Golubev is nu in balbezit. Semionov onderschept slim de pass. Semionov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikingy 53%, Zarazhennyje Homiaki 47%.
Vikingy - Zarazhennyje Homiaki 1:0

55e minuut.
Kesarev is nu in balbezit. Kesarev passt de bal zonder na te denken. Vadimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingy - Zarazhennyje Homiaki 2:0

59e minuut.
Semionov rent richting de bal. Galochkin onderschept slim de pass. Golubev is nu in balbezit. Vadimov onderschept slim de pass. Vadimov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Beketov speelt de bal door. Evlanov rent richting de bal. Pavlyuchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilyaletdinov is nu in balbezit. Bilyaletdinov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Tulubeev de bal onder controle te krijgen. Evlanov is nu in balbezit. Pavlyuchenko onderschept slim de pass. Evlanov onderschept slim de pass. Evlanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingy - Zarazhennyje Homiaki 2:1

76e minuut.
Tulubeev geeft een lange en hoge pass. Vadimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotolov rent richting de bal. Vadimov verovert de bal door een tackle van achteren. Vadimov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingy - Zarazhennyje Homiaki 3:1

85e minuut.
Pavlyuchenko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beketov met de inworp. Bilyaletdinov is nu in balbezit. Bilyaletdinov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikingy 50%, Zarazhennyje Homiaki 50%.
Vikingy - Zarazhennyje Homiaki 3:1