Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puzatyje Diatly FC Kolpino
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Chernov met de inworp. Samoilov rent richting de bal. Gajduk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Samoilov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Samoilov neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Gajduk probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Dalmatov de bal onder controle te krijgen. Totleben is nu in balbezit. Karyshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyshev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Danchuk de bal. Samoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Istomin bereikt de bal nog maar net als eerste. Istomin haalt uit met een fantastische trap. Derkach probeert de bal aan de voet te houden. Rostropovich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Danchuk rent richting de bal. Tsariov verovert de bal door een tackle van achteren. Vinokur begaat een overtreding. Vinokur krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puzatyje Diatly 48%, FC Kolpino 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Puzatyje Diatly - FC Kolpino 0:0

70e minuut.
Vinokur speelt de bal door. Zaveskin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trachtenberg. Trachtenberg krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puzatyje Diatly 41%, FC Kolpino 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Puzatyje Diatly - FC Kolpino 0:0