Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:45
  • Competitiewedstrijd: Super liga
  • Stadion: Tehelne pole
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 47534
FC Slovan Bratislava 19 F.C. LIVERPOOL
spirit Tactiek 5-2-3K.
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
67.3 gemiddelde waardering 71.4
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Magaletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaletta geeft een hoge lob. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ištván verovert de bal door een tackle van achteren. Ištván schiet op doel. Niemiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Santana geeft de bal voor. Daar is Bordemir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kržić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kržić draait met de bal, schiet en ... Blochwitz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Santana kopt de bal weg. Owczarz is nu in balbezit. Owczarz passt de bal in één keer door. Kržić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kržić draait met de bal, schiet en ... Blochwitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Owczarz onderschept slim de pass. Owczarz probeert naar een medespeler te passen. Kolarovič is nu in balbezit. Kolarovič geeft de bal voor. Grčić kopt de bal weg. Blochwitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Owczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarz passt de bal met de wreef. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana draait met de bal, schiet en ... Blochwitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - F.C. LIVERPOOL 0:1

20e minuut.
Zaucha passt de bal in één keer door. Owczarz is nu in balbezit. Owczarz probeert naar een medespeler te passen. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Owczarz met een sublieme pass. Santana rent richting de bal. Pletinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana onderschept slim de pass. Santana schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Owczarz passt de bal in één keer door. Zaucha rent richting de bal. Zaucha geeft een lange en hoge pass. Kržić geeft een hoge lob. Santana springt en kopt de bal. Blochwitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Zaucha geeft een lange en hoge pass. Alcott kopt de bal weg. Owczarz is nu in balbezit. Owczarz geeft de bal voor. Kržić springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Pletinckx geeft de bal voor. Inworp. Owczarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaucha geeft de bal voor. Kržić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - F.C. LIVERPOOL 0:2

38e minuut.
de la Piedra rent richting de bal. Hubek verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carabaş. Carabaş krijgt een gele kaart.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolarovič met een snelle inworp. Owczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarz geeft een hoge lob. Kržić springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Bratislava 19 69%, F.C. LIVERPOOL 31%.
FC Slovan Bratislava 19 - F.C. LIVERPOOL 0:2

57e minuut.
Owczarz probeert naar een medespeler te passen. Santana is nu in balbezit. Pletinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Magaletta verovert de bal door een tackle van achteren. Owczarz probeert de bal met de borst te controleren. Magaletta begaat een overtreding. Owczarz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Owczarz kan niet meer verder spelen. Dubourg komt het veld opgelopen.

61e minuut.
de la Piedra geeft de bal voor. Dubourg kopt de bal weg. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap. Blochwitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - F.C. LIVERPOOL 0:3

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarrio komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alcocer komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Zaucha probeert naar een medespeler te passen. Alcocer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magaletta. Magaletta krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Alcocer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zaucha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Kržić de bal. Kržić geeft de bal voor. Dubourg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubourg haalt uit met een fantastische trap. Blochwitz bokst de bal weg.

83e minuut.
Zaucha passt de bal in één keer door. Kržić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kržić speelt de bal door. Dubourg rent richting de bal. Dubourg haalt uit met een fantastische trap. Blochwitz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Bratislava 19 71%, F.C. LIVERPOOL 29%.
FC Slovan Bratislava 19 - F.C. LIVERPOOL 0:3