Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:45
  • Competitiewedstrijd: Super liga
  • Stadion: Waldstadion
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 60001
Eintracht Trnava Myjavskí Kopaničiari
hrrr na ně Tactiek Myjavské koléčko
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
68.9 gemiddelde waardering 71.8
excellent Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Belko geeft een hoge lob. Gallucci controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pantino. Pantino krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Nezbeda probeert naar een medespeler te passen. Malarz is nu in balbezit. Toimela begaat een overtreding. Toimela krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Belko met een sublieme pass. Bumbera rent richting de bal. Bumbera passt de bal in één keer door. Roháč bereikt de bal nog maar net als eerste. Roháč haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bumbera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Malarz springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Krůta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbera verovert de bal door een tackle van achteren. Bumbera geeft een lange en hoge pass. Malarz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Borrego rent richting de bal. Borrego passt de bal in één keer door. Muráň speelt de bal door. Gallucci is nu in balbezit. Gallucci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bumbera is nu in balbezit. Roháč is nu in balbezit. Roháč passt de bal in één keer door. Malarz is nu in balbezit. Malarz schiet op doel. Pacan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jankech zal de hoekschop nemen. Malarz krijgt zijn hoofd ertegen. Pacan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Muráň bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernambuco is nu in balbezit. Pernambuco probeert naar een medespeler te passen. Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallucci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - Myjavskí Kopaničiari 1:0

35e minuut.
Gallucci kopt de bal weg. Badík is nu in balbezit. Badík passt de bal met de wreef. Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallucci draait met de bal, schiet en ... Roháč verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Nezbeda speelt de bal door. Toimela is nu in balbezit. Malarz verovert de bal door een tackle van achteren. Malarz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Roháč is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belko. Roháč is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jankech met een snel genomen vrije trap. Malarz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Hortêncio passt de bal in één keer door. Pernambuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Edrek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Edrek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 52%, Myjavskí Kopaničiari 48%.
Eintracht Trnava - Myjavskí Kopaničiari 1:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pernambuco met de inworp. Muráň met een sublieme pass. Gallucci rent richting de bal. Gallucci haalt uit met een fantastische trap. Roháč bokst de bal weg.

52e minuut.
Nezbeda rent richting de bal. Nezbeda geeft de bal voor. Roháč kopt de bal weg. Jankech bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankech geeft een lange en hoge pass. Pacan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Roháč kopt de bal weg. Daar is Nezbeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malarz rent richting de bal. Malarz schiet op doel. Pacan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eintracht Trnava - Myjavskí Kopaničiari 1:1

62e minuut.
Klungelig pakt Malarz de bal. Malarz probeert naar een medespeler te passen. Jankech bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankech geeft een hoge lob. Roháč maakt een snoekduik en kopt de bal. Pacan bokst de bal weg. Malarz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - Myjavskí Kopaničiari 1:2

66e minuut.
Gallucci rent richting de bal. Pantino onderschept slim de pass. Pantino geeft een lange en hoge pass. Malarz is nu in balbezit. Malarz draait met de bal, schiet en ... Pacan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Bumbera met een sublieme pass. Nezbeda rent richting de bal. Nezbeda passt de bal in één keer door. Malarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Malarz haalt uit met een fantastische trap. Pacan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 59%, Myjavskí Kopaničiari 41%.
Eintracht Trnava - Myjavskí Kopaničiari 1:2