Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:43
  • Competitiewedstrijd: Super liga
  • Stadion: Tehelne pole
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 66000
FC Slovan Bratislava 19 FCTC
spirit Tactiek 4222
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
67.8 gemiddelde waardering 76.5
very good Schieten incredible
formidable Passen outstanding
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Utkan rent richting de bal. Utkan passt de bal met de wreef. Petrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrescu haalt uit met een fantastische trap. Blochwitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - FCTC 0:1

6e minuut.
Pletinckx maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Nam Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirschner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kirschner krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Girgaš verovert de bal door een tackle van achteren. Girgaš passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Radke de bal. Radke geeft een hoge lob. Fatalski maakt een snoekduik en kopt de bal. Blochwitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Utkan passt de bal in één keer door. Komínek is nu in balbezit. Komínek passt de bal zonder na te denken. Petrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Blochwitz bokst de bal weg.

26e minuut.
Hubek kopt de bal weg. Ištván rent richting de bal. dos Santos begaat een overtreding. Ištván is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wartalski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Utkan probeert naar een medespeler te passen. Radke is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pletinckx. Pletinckx krijgt een gele kaart.

34e minuut.
dos Santos speelt de bal door. Utkan rent richting de bal. Utkan passt de bal zonder na te denken. Petrescu is nu in balbezit. Petrescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Warszycki speelt de bal door. Ištván bereikt de bal nog maar net als eerste. Girgaš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Girgaš krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Radke rent richting de bal. Radke speelt de bal door. Petrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrescu haalt uit met een fantastische trap. Blochwitz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - FCTC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Bratislava 19 75%, FCTC 25%.
FC Slovan Bratislava 19 - FCTC 0:2

46e minuut.
Tarrio komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Kirschner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radke rent richting de bal. Radke probeert naar een medespeler te passen. Petrescu heeft problemen om de bal te vangen. Petrescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Utkan rent richting de bal. Utkan passt de bal zonder na te denken. Radke is nu in balbezit. Radke geeft een hoge lob. Fatalski krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - FCTC 0:3

58e minuut.
Girgaš geeft een lange en hoge pass. Radke is nu in balbezit. Radke speelt de bal door. Petrescu is nu in balbezit. Petrescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Radke is nu in balbezit. Radke met een sublieme pass. Petrescu is nu in balbezit. Petrescu draait met de bal, schiet en ... Blochwitz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - FCTC 0:4

66e minuut.
Handza rent richting de bal. Warszycki rent richting de bal. Met opzet legt Handza zijn tegenspeler op de grond. Handza krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Komínek passt de bal in één keer door. Radke is nu in balbezit. Radke passt de bal zonder na te denken. Petrescu is nu in balbezit. Petrescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Handza heeft problemen om de bal te vangen. Warszycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadecký tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sadecký krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Utkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Utkan geeft een lange en hoge pass. Petrescu is nu in balbezit. Petrescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - FCTC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Bratislava 19 62%, FCTC 38%.
FC Slovan Bratislava 19 - FCTC 0:5