Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:43
  • Competitiewedstrijd: Super liga
  • Stadion: Waldstadion
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 55914
Eintracht Trnava As Trenčín
hrrr na ně Tactiek BuchtovaNemessis
60% Balbezit 40%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
68.5 gemiddelde waardering 63.2
formidable Schieten excellent
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Bossi passt de bal met de wreef. Borrego is nu in balbezit. Borrego passt de bal met de wreef. Gallucci is nu in balbezit. Gallucci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Filczyk heeft problemen om de bal te vangen. Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallucci draait met de bal, schiet en ... Romančík bokst de bal weg.

14e minuut.
Muráň geeft de bal voor. Pernambuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrobák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Škrobák krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Badík passt de bal met de wreef. Kelíšek rent richting de bal. Kelíšek met een sublieme pass. Pernambuco rent richting de bal. Pernambuco schiet op doel. Romančík bokst de bal weg.

22e minuut.
Kelíšek verovert de bal door een tackle van achteren. Kelíšek probeert naar een medespeler te passen. Pernambuco is nu in balbezit. Pernambuco schiet op doel. Romančík probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pernambuco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Béreš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallucci rent richting de bal. Gallucci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - As Trenčín 1:0

32e minuut.
Béreš bereikt de bal nog maar net als eerste. Béreš passt de bal in één keer door. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Škrobák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dadaşov rent richting de bal. Dadaşov passt de bal zonder na te denken. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 41%, As Trenčín 59%.
Eintracht Trnava - As Trenčín 1:0

46e minuut.
Filczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montero rent richting de bal. Montero geeft een hoge lob. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eintracht Trnava - As Trenčín 1:1

50e minuut.
Muráň rent richting de bal. Muráň geeft de bal voor. Pernambuco is nu in balbezit. Pernambuco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - As Trenčín 2:1

52e minuut.
Kelíšek is nu in balbezit. Gallucci is nu in balbezit. Matem schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Matem krijgt een gele kaart. Gallucci raakt geblesseerd tijdens het duel. Borrego wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Filczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filczyk geeft een hoge lob. Delgado kopt de bal weg. Montero rent richting de bal. Montero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Belko rent richting de bal. Belko geeft de bal voor. Daar is De Pinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pernambuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernambuco schiet op doel. Romančík bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 46%, As Trenčín 54%.
Eintracht Trnava - As Trenčín 2:1