Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:46
  • Competitiewedstrijd: Super liga
  • Stadion: Raptor Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 41330
Raptor FC Slovan Bratislava 19
LM1 Tactiek spirit
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
69.2 gemiddelde waardering 67.8
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen formidabel
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Pionek met een snelle inworp. Piedra is nu in balbezit. Nam Phương legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piedra raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hordecki neemt zijn aanloop. Blochwitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - FC Slovan Bratislava 19 1:0

9e minuut.
Nam Phương met een sublieme pass. Daar is Tarrio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nam Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Phương geeft een lange en hoge pass. Hubek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ištván geeft een lange en hoge pass. Linder speelt de bal door. Mikeš probeert naar een medespeler te passen. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptor 46%, FC Slovan Bratislava 19 54%.
Raptor - FC Slovan Bratislava 19 1:0

46e minuut.
Daar is Tarrio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nam Phương rent richting de bal. Tarrio is nu in balbezit. Tarrio geeft een lange en hoge pass. Ištván springt en kopt de bal. Linder bokst de bal weg.

49e minuut.
Tarrio geeft een lange en hoge pass. Ištván rent richting de bal. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ištván onderschept slim de pass. Ištván schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Vidanov geeft een lange en hoge pass. Hordecki kopt de bal weg. Piedra rent richting de bal. Piedra geeft een lange en hoge pass. Hordecki springt en kopt de bal. Blochwitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Tarrio probeert naar een medespeler te passen. Gołuch verovert de bal door een tackle van achteren. Ištván rent richting de bal. Ištván draait met de bal, schiet en ... Linder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raptor - FC Slovan Bratislava 19 1:1

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Nam Phương de bal onder controle te krijgen. Pionek is nu in balbezit. Pionek passt de bal met de wreef. Mikeš rent richting de bal. Mikeš draait met de bal, schiet en ... Blochwitz bokst de bal weg.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torn komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Piedra met een snelle inworp. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordemir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bordemir krijgt een gele kaart. Hordecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hordecki kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - FC Slovan Bratislava 19 2:1

87e minuut.
Alcott heeft problemen om de bal te vangen. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikeš schiet op doel. Blochwitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptor - FC Slovan Bratislava 19 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptor 40%, FC Slovan Bratislava 19 60%.
Raptor - FC Slovan Bratislava 19 3:1