Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Dolní Kutálci MANOR TEAM
2023 Repre ATT Tactiek 442
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
60.1 gemiddelde waardering 67.7
good Schieten outstanding
solid Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


8e minuut.
Kukuvka probeert naar een medespeler te passen. Iţic kopt de bal weg. Klungelig pakt Komorný de bal. Drozd rent richting de bal. Drozd haalt uit met een fantastische trap. Vidarený kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Kostiha passt de bal met de wreef. Schlotterbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlotterbeck passt de bal in één keer door. Drozd bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Dolní Kutálci - MANOR TEAM 0:1

25e minuut.
Krajč rent richting de bal. Krajč geeft een hoge lob. Bednarčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarčík geeft een hoge lob. Drozd krijgt zijn hoofd ertegen. Vidarený kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drozd is nu in balbezit. Iţic rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Dolní Kutálci - MANOR TEAM 0:2

27e minuut.
Schlotterbeck rent richting de bal. Schlotterbeck passt de bal zonder na te denken. Iţic rent richting de bal. Iţic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Dolní Kutálci - MANOR TEAM 0:3

29e minuut.
Cibuľa speelt de bal door. Bednarčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarčík passt de bal in één keer door. Việt Dương heeft problemen om de bal te vangen. Việt Dương draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Schlotterbeck is nu in balbezit. Schlotterbeck geeft een lange en hoge pass. Việt Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Dương draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Dolní Kutálci - MANOR TEAM 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Dolní Kutálci 69%, MANOR TEAM 31%.
1.FC Dolní Kutálci - MANOR TEAM 0:4

46e minuut.
Budaj komt het veld opgelopen. Haník komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Dineţ geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Việt Dương zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schlotterbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlotterbeck haalt uit met een fantastische trap. Budaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Cibuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibuľa passt de bal in één keer door. Iţic speelt de bal door. Việt Dương is nu in balbezit. Việt Dương haalt uit met een fantastische trap. Budaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Inworp. Vilar komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Komorný neemt vlug de vrije trap. Pohančánik kopt de bal weg. Priolo is nu in balbezit. Priolo haalt uit met een fantastische trap. Kukuvka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

71e minuut.
Drozd rent richting de bal. Komorný onderschept slim de pass. Komorný met een sublieme pass. Schlotterbeck is nu in balbezit. Schlotterbeck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Cibuľa rent richting de bal. Cibuľa geeft een lange en hoge pass. Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic haalt uit met een fantastische trap. Budaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Dolní Kutálci - MANOR TEAM 0:5

83e minuut.
Štafárik geeft de bal voor. Harm kopt de bal weg. Schlotterbeck controleert de bal met de borst. Schlotterbeck geeft een lange en hoge pass. Iţic springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Dolní Kutálci 53%, MANOR TEAM 47%.
1.FC Dolní Kutálci - MANOR TEAM 0:5