Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:46
  • Competitiewedstrijd: Super liga
  • Stadion: Nou Camp
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 48000
CF Barcelona 1.FC POVAZSKY CHLMEC
messi3 Tactiek pokus na Tinkos
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
28 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
71 gemiddelde waardering 64.8
brilliant Schieten excellent
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


5e minuut.
Migal geeft een lange en hoge pass. Zicu kopt de bal weg. Daar is Giorgio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kielar is nu in balbezit. Kielar haalt uit met een fantastische trap. Salvaterra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Novi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kielar springt en kopt de bal. Salvaterra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Meriač rent richting de bal. Özsürgün verovert de bal door een tackle van achteren. Özsürgün geeft een lange en hoge pass. Dębek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Durbailo rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paillard zal de hoekschop nemen. Durbailo maakt een snoekduik en kopt de bal. Dębek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Barcelona - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 0:1

9e minuut.
Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu geeft een lange en hoge pass. Novi met een sublieme pass. Zicu rent richting de bal. Zicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Barcelona - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 1:1

11e minuut.
Durbailo kopt de bal weg. Ledník speelt de bal door. Zloduch met een sublieme pass. Kielar is nu in balbezit. Kielar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kielar is nu in balbezit. Kielar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šimůnek bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novi met de inworp. Kielar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Novi probeert naar een medespeler te passen. Zicu rent richting de bal. Iannuccio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iannuccio krijgt een gele kaart. Zicu raakt geblesseerd tijdens het duel. Kielar neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Kielar is nu in balbezit. Cassarini onderschept slim de pass. Novi geeft een hoge lob. Zicu is nu in balbezit. Zicu haalt uit met een fantastische trap. Salvaterra bokst de bal weg.

31e minuut.
Šimůnek passt de bal in één keer door. Smart is nu in balbezit. Smart passt de bal in één keer door. Durbailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbailo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Mâţea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zicu rent richting de bal. Iannuccio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iannuccio krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Zicu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zicu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Barcelona - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 2:1

35e minuut.
Daar is Duch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duch geeft de bal voor. Mâţea verovert de bal door een tackle van achteren. Zicu is nu in balbezit. Zicu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Ťapko geeft een hoge lob. Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu verovert de bal door een tackle van achteren. Zicu schiet op doel. Salvaterra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Barcelona - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 3:1

43e minuut.
Novi geeft een hoge lob. Bagi kan de bal niet met de borst controleren. Novi onderschept slim de pass. Novi geeft een lange en hoge pass. Kielar springt en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Novi bereikt de bal nog maar net als eerste. Novi geeft een lange en hoge pass. Zicu kopt de bal weg. Kielar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar haalt uit met een fantastische trap. Salvaterra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Barcelona 30%, 1.FC POVAZSKY CHLMEC 70%.
CF Barcelona - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 3:1

46e minuut.
Klungelig pakt Zicu de bal. Novi is nu in balbezit. Novi passt de bal met de wreef. Kielar is nu in balbezit. Kielar haalt uit met een fantastische trap. Salvaterra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kielar rent richting de bal. Kielar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Barcelona - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 4:1

48e minuut.
Mâţea is nu in balbezit. Mâţea geeft een hoge lob. Paillard rent richting de bal. Paillard geeft de bal voor. Durbailo maakt een snoekduik en kopt de bal. Dębek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Duch rent richting de bal. Özsürgün verovert de bal door een tackle van achteren. Özsürgün passt de bal met de wreef. Durbailo is nu in balbezit. Durbailo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Hristodorescu geeft de bal voor. Kielar kopt de bal weg. Mâţea heeft problemen om de bal te vangen. Zicu is nu in balbezit. Zicu draait met de bal, schiet en ... Paal!

57e minuut.
Kielar kopt de bal weg. Zicu rent richting de bal. Giorgio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zicu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kielar neemt zijn aanloop. Salvaterra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Barcelona - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 5:1

60e minuut.
Inworp. Lénárt komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Novi speelt de bal door. Ťapko rent richting de bal. Ťapko passt de bal met de wreef. Zicu rent richting de bal. Zicu schiet op doel. Salvaterra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Ťapko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ťapko probeert naar een medespeler te passen. Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu verovert de bal door een tackle van achteren. Zicu schiet op doel. Salvaterra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Giorgio is nu in balbezit. Giorgio geeft de bal voor. Meriač kopt de bal weg. Daar is Ťapko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hristodorescu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Novi onderschept slim de pass. Mâţea verovert de bal door een tackle van achteren. Zicu is nu in balbezit. Zicu draait met de bal, schiet en ... Salvaterra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Barcelona - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 6:1

86e minuut.
Hristodorescu met een sublieme pass. Novi is nu in balbezit. Novi passt de bal met de wreef. Kielar rent richting de bal. Kielar haalt uit met een fantastische trap. Salvaterra bokst de bal weg. Mâţea heeft problemen om de bal te vangen. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Barcelona - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 7:1

88e minuut.
Meriač geeft een lange en hoge pass. Zicu rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Novi neemt de hoekschop. Kielar krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Giorgio geeft de bal voor. Ťapko kopt de bal weg. Kielar is nu in balbezit. Kielar schiet op doel. Salvaterra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea geeft een lange en hoge pass. Meriač controleert de bal met de borst. Meriač geeft een hoge lob. Durbailo bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Barcelona 35%, 1.FC POVAZSKY CHLMEC 65%.
CF Barcelona - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 7:1