Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:46
  • Competitiewedstrijd: Super liga
  • Stadion: Anfield
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 55805
As Trenčín Myjavskí Kopaničiari
BuchtovaNemessis Tactiek Myjavské koléčko
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
64.4 gemiddelde waardering 68.6
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Roháč rent richting de bal. Bumbera bereikt de bal nog maar net als eerste. Roháč rent richting de bal. Bumbera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbera geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Romaniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbera onderschept slim de pass. Bumbera geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Klungelig pakt Delgado de bal. Pantino geeft de bal voor. Klungelig pakt Matem de bal. Malarz is nu in balbezit. Malarz draait met de bal, schiet en ... Romančík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Malarz is nu in balbezit. Bumbera rent richting de bal. Béreš verovert de bal door een tackle van achteren. Malarz rent richting de bal. Malarz schiet op doel. Romančík bokst de bal weg.

18e minuut.
Inworp. Nezbeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jankech bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankech geeft een hoge lob. Malarz maakt een snoekduik en kopt de bal. Romančík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Roháč de bal. Roháč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - Myjavskí Kopaničiari 0:1

20e minuut.
Roháč is nu in balbezit. Béreš rent richting de bal. Nezbeda verovert de bal door een tackle van achteren. Malarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Malarz draait met de bal, schiet en ... Romančík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Matem onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jankech neemt de hoekschop. Malarz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Romaniello kopt de bal weg. Bumbera is nu in balbezit. Bumbera geeft een lange en hoge pass. Roháč is nu in balbezit. Roháč draait met de bal, schiet en ... Romančík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Daar is Béreš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nezbeda is nu in balbezit. Nezbeda passt de bal in één keer door. Roháč rent richting de bal. Roháč draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Kubala rent richting de bal. Nezbeda verovert de bal door een tackle van achteren. Malarz met een sublieme pass. Jankech rent richting de bal. Jankech schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Nezbeda geeft de bal voor. Malarz kopt de bal weg. Jankech rent richting de bal. Klungelig pakt Jankech de bal. Jankech geeft een lange en hoge pass. Romančík bokst de bal weg. Roháč maakt een snoekduik en kopt de bal. Romančík bokst de bal weg. Malarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Malarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - Myjavskí Kopaničiari 0:2

32e minuut.
Škrobák speelt de bal door. Delgado rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Krůta ... Strafschop! Directe rode kaart, Krůta moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Krůta schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Delgado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montero legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Roháč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Bumbera verovert de bal door een tackle van achteren. Roháč is nu in balbezit. Bumbera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbera geeft de bal voor. Malarz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Nezbeda passt de bal in één keer door. Bumbera is nu in balbezit. Janek onderschept slim de pass. Malarz rent richting de bal. Malarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Trenčín 65%, Myjavskí Kopaničiari 35%.
As Trenčín - Myjavskí Kopaničiari 0:2

48e minuut.
Dadaşov passt de bal met de wreef. Škrobák is nu in balbezit. Bumbera begaat een overtreding. Bumbera krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Dadaşov speelt de bal door. Škrobák bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrobák passt de bal zonder na te denken. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... Roháč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Romaniello met een sublieme pass. Škrobák rent richting de bal. Škrobák probeert naar een medespeler te passen. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... Roháč verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Šmid geeft een hoge lob. Jankech kopt de bal weg. Malarz is nu in balbezit. Malarz schiet op doel. Romančík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - Myjavskí Kopaničiari 0:3

64e minuut.
Jankech is nu in balbezit. Jankech passt de bal in één keer door. Malarz is nu in balbezit. Malarz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kubala de bal onder controle te krijgen. Romančík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roháč kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - Myjavskí Kopaničiari 0:4

64e minuut.
Bumbera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hiko komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Matem verovert de bal door een tackle van achteren. Janek rent richting de bal. Janek passt de bal in één keer door. Škrobák geeft een lange en hoge pass. Delgado maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Roháč heeft problemen om de bal te vangen. Roháč geeft een lange en hoge pass. Jankech bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jankech neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edrek begaat een overtreding. Delgado raakt geblesseerd tijdens het duel. Dadaşov met een snel genomen vrije trap. Montero is nu in balbezit. Montero schiet op doel. Roháč bokst de bal weg.

89e minuut.
Škrobák geeft de bal voor. Delgado kopt de bal weg. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ... Roháč probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Montero rent richting de bal. Montero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - Myjavskí Kopaničiari 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Trenčín 43%, Myjavskí Kopaničiari 57%.
As Trenčín - Myjavskí Kopaničiari 1:4