Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:46
  • Competitiewedstrijd: Super liga
  • Stadion: FA GENESIS Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 44000
FA GENESIS Eintracht Trnava
mr. Yneza Kunan Tactiek hrrr na ně
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
66.9 gemiddelde waardering 68.1
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


11e minuut.
Makaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Makaryan geeft een lange en hoge pass. Schönenberger rent richting de bal. Törhönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen haalt uit met een fantastische trap. Pacan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toimela heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - Eintracht Trnava 1:0

19e minuut.
Kelíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelíšek passt de bal met de wreef. Borrego speelt de bal door. Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallucci draait met de bal, schiet en ... Jasica bokst de bal weg.

27e minuut.
Serafeim geeft de bal voor. Suwara kopt de bal weg. Daar is Malčovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malčovič geeft de bal voor. Törhönen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Malčovič probeert naar een medespeler te passen. Makaryan speelt de bal door. Virághalmy rent richting de bal. Virághalmy geeft een hoge lob. Törhönen springt en kopt de bal. Pacan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 42%, Eintracht Trnava 58%.
FA GENESIS - Eintracht Trnava 1:0

52e minuut.
Badík probeert naar een medespeler te passen. Pernambuco rent richting de bal. Kelíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelíšek draait met de bal, schiet en ... Jasica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Muchomorek geeft een hoge lob. Jonas kopt de bal weg. Makaryan met een sublieme pass. Virághalmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy geeft de bal voor. Pacan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Makaryan speelt de bal door. Malčovič rent richting de bal. Malčovič probeert naar een medespeler te passen. Suwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwara geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Törhönen is nu in balbezit. Törhönen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - Eintracht Trnava 2:0

75e minuut.
Jonas passt de bal zonder na te denken. Malčovič probeert naar een medespeler te passen. Schönenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönenberger schiet op doel. Pacan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - Eintracht Trnava 3:0

81e minuut.
Malčovič passt de bal zonder na te denken. Muchomorek is nu in balbezit. Muchomorek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Törhönen de bal. Törhönen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gallucci rent richting de bal. Woyzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Woyzeck geeft een hoge lob. Gallucci rent richting de bal. Gallucci schiet op doel. De bal raakt de paal. Jasica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Belko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Suwara met een snelle inworp. Malčovič geeft een lange en hoge pass. Schönenberger springt en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Badík passt de bal zonder na te denken. Kelíšek is nu in balbezit. Kelíšek passt de bal met de wreef. Gallucci rent richting de bal. Gallucci draait met de bal, schiet en ... Jasica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 44%, Eintracht Trnava 56%.
FA GENESIS - Eintracht Trnava 3:0