Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-28 18:41
  • Competitiewedstrijd: Super liga
  • Stadion: Waldstadion
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 39218
Eintracht Trnava FA GENESIS
hrrr na mně Tactiek mr. hope
54% Balbezit 46%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.4 gemiddelde waardering 65.8
very good Schieten excellent
outstanding Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Jonas verovert de bal door een tackle van achteren. Jonas passt de bal in één keer door. Suwara is nu in balbezit. Suwara geeft de bal voor. Perzak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FA GENESIS 0:1

7e minuut.
Törhönen kopt de bal weg. Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belko. Perzak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Perzak wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pacan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FA GENESIS 0:2

10e minuut.
Pernambuco passt de bal zonder na te denken. Perzak is nu in balbezit. Perzak passt de bal zonder na te denken. Törhönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen draait met de bal, schiet en ... Pacan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Virághalmy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hildebrand komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Kelíšek geeft een hoge lob. Gallucci kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hildebrand de bal onder controle te krijgen. Muráň rent richting de bal. Muráň schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Makaryan onderschept slim de pass. Makaryan speelt de bal door. Suwara rent richting de bal. Suwara geeft de bal voor. Törhönen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 60%, FA GENESIS 40%.
Eintracht Trnava - FA GENESIS 0:2

52e minuut.
Malčovič rent richting de bal. Met opzet legt Muráň zijn tegenspeler op de grond. Malčovič is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malčovič zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Törhönen krijgt zijn hoofd ertegen. Pacan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Britos verovert de bal door een tackle van achteren. Britos passt de bal zonder na te denken. Malčovič probeert naar een medespeler te passen. Perzak is nu in balbezit. Perzak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Belko geeft een lange en hoge pass. Perzak probeert de bal aan de voet te houden. Hildebrand met een sublieme pass. Perzak rent richting de bal. Perzak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Malčovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Muráň onderschept slim de pass. Muráň speelt de bal door. Pernambuco is nu in balbezit. Pernambuco draait met de bal, schiet en ... Jasica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gallucci rent richting de bal. Gallucci schiet op doel. Jasica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FA GENESIS 1:2

86e minuut.
Klungelig pakt Serafeim de bal. Britos speelt de bal door. Partel geeft de bal voor. Perzak is nu in balbezit. Perzak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 69%, FA GENESIS 31%.
Eintracht Trnava - FA GENESIS 1:2