Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:43
  • Competitiewedstrijd: Super liga
  • Stadion: Nou Camp
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 40239
CF Barcelona Raptor
messi3 Tactiek LM1
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
26 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
72.2 gemiddelde waardering 55.6
incredible Schieten solid
outstanding Passen solid
formidable Verdedigen excellent


11e minuut.
Ťapko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Avetissyan komt het veld opgelopen. Hristodorescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zicu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Teplica met een snelle inworp. Gec rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Novi. Novi krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Chin-Sue geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Beken stond buitenspel. Pärtel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zicu rent richting de bal. Zicu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Novi speelt de bal door. Chin-Sue rent richting de bal. Kielar verovert de bal door een tackle van achteren. Kielar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Barcelona - Raptor 1:0

30e minuut.
Meuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuni geeft een lange en hoge pass. Hristodorescu rent richting de bal. Hristodorescu geeft een lange en hoge pass. Zicu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Migal de bal onder controle te krijgen. Dimitrijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärtel begaat een overtreding. Dimitrijević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Didenko wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Chin-Sue passt de bal zonder na te denken. Avetissyan probeert naar een medespeler te passen. Kielar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar draait met de bal, schiet en ... Hanza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Barcelona - Raptor 2:0

45e minuut.
Muscò geeft een hoge lob. Rantapelkonen is nu in balbezit. Zloduch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zloduch krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Barcelona 44%, Raptor 56%.
CF Barcelona - Raptor 2:0

49e minuut.
Zicu rent richting de bal. Zicu geeft een lange en hoge pass. Kielar springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Meuni de bal onder controle te krijgen. Hanza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Barcelona - Raptor 3:0

50e minuut.
Dimitrijević heeft problemen om de bal te vangen. Dimitrijević passt de bal met de wreef. Chin-Sue rent richting de bal. Kielar onderschept slim de pass. Kielar draait met de bal, schiet en ... Hanza bokst de bal weg.

53e minuut.
Zloduch geeft de bal voor. Klungelig pakt Trybuła de bal. Zicu onderschept slim de pass. Zicu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Ledník geeft de bal voor. Novi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Novi de bal. Novi geeft een lange en hoge pass. Kielar krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Avetissyan is nu in balbezit. Novi rent richting de bal. Novi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kielar de bal. Kielar schiet op doel. Hanza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Barcelona - Raptor 4:0

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Novi neemt de hoekschop. Kielar kopt de bal weg. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu draait met de bal, schiet en ... Hanza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Teplica geeft een lange en hoge pass. Avetissyan kopt de bal weg. Kielar is nu in balbezit. Kielar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Gec probeert de bal met de borst te controleren. Novi met een sublieme pass. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu draait met de bal, schiet en ... Hanza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Barcelona - Raptor 5:0

65e minuut.
Novi passt de bal zonder na te denken. Kielar bereikt de bal nog maar net als eerste. Novi bereikt de bal nog maar net als eerste. Novi geeft een hoge lob. Zicu krijgt zijn hoofd ertegen. Hanza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Chin-Sue rent richting de bal. Novi onderschept slim de pass. Novi probeert naar een medespeler te passen. Kielar rent richting de bal. Kielar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hanza probeert wanhopig de bal te grijpen. Teplica heeft problemen om de bal te vangen. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu schiet op doel. Hanza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Barcelona - Raptor 6:0

71e minuut.
Novi is nu in balbezit. Trybuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Novi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar rent richting de bal. Kielar schiet op doel. Hanza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Avetissyan rent richting de bal. Avetissyan passt de bal met de wreef. Pärtel is nu in balbezit. Dimitrijević onderschept slim de pass. Dimitrijević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Migal onderschept slim de pass. Avetissyan speelt de bal door. Kielar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar draait met de bal, schiet en ... Hanza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Barcelona - Raptor 7:0

84e minuut.
Zicu is nu in balbezit. Trybuła begaat een overtreding. Zicu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hristodorescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kielar bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybuła is nu in balbezit. Kielar onderschept slim de pass. Kielar schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CF Barcelona - Raptor 8:0

85e minuut.
Kielar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar passt de bal zonder na te denken. Novi geeft de bal voor. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu haalt uit met een fantastische trap. Hanza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Barcelona 31%, Raptor 69%.
CF Barcelona - Raptor 8:0