Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:43
  • Competitiewedstrijd: Super liga
  • Stadion: Anfield Road
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 30890
F.C. LIVERPOOL FA GENESIS
5-2-3K. Tactiek mr. Yneza Kunan
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 9
66.8 gemiddelde waardering 63.8
outstanding Schieten excellent
very good Passen very good
incredible Verdedigen outstanding


20e minuut.
Zaucha met een sublieme pass. Grčić is nu in balbezit. Woyzeck schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Woyzeck krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Daar is Zaucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaucha speelt de bal door. Kržić is nu in balbezit. Kržić draait met de bal, schiet en ... Jasica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LIVERPOOL - FA GENESIS 1:0

31e minuut.
Kržić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kržić geeft een lange en hoge pass. Woyzeck onderschept slim de pass. Grčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grčić schiet op doel. Jasica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Grčić passt de bal zonder na te denken. Santana rent richting de bal. Serafeim legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Serafeim krijgt een gele kaart. Santana raakt geblesseerd tijdens het duel. Kržić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Jasica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. LIVERPOOL 30%, FA GENESIS 70%.
F.C. LIVERPOOL - FA GENESIS 1:0

46e minuut.
Suwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suwara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suwara met een snel genomen vrije trap. Schönenberger rent richting de bal. Schönenberger haalt uit met een fantastische trap. Niemiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Serafeim bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana onderschept slim de pass. Partel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Santana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kržić neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Jasica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Grčić passt de bal in één keer door. Zaucha rent richting de bal. Zaucha geeft een lange en hoge pass. Kržić is nu in balbezit. Kržić draait met de bal, schiet en ... Jasica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Daar is Grčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grčić met een sublieme pass. Santana is nu in balbezit. Santana draait met de bal, schiet en ... Jasica probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Serafeim bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafeim geeft een hoge lob. de la Piedra kopt de bal weg. Daar is Hurtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hurtado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dubourg komt het veld opgelopen. Alcocer komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Zaucha verovert de bal door een tackle van achteren. Zaucha passt de bal in één keer door. Grčić is nu in balbezit. Grčić geeft de bal voor. Alcocer krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dubourg rent richting de bal. Dubourg haalt uit met een fantastische trap. Jasica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LIVERPOOL - FA GENESIS 2:0

75e minuut.
Jonas kopt de bal weg. Grčić rent richting de bal. Grčić passt de bal zonder na te denken. Dubourg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubourg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Woyzeck met de inworp. Kolarovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarovič geeft een lange en hoge pass. Dubourg is nu in balbezit. Dubourg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Jonas is nu in balbezit. Jonas met een sublieme pass. Daar is Suwara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suwara geeft een hoge lob. Schönenberger maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Hurtado passt de bal met de wreef. Grčić is nu in balbezit. Grčić passt de bal in één keer door. Dubourg rent richting de bal. Dubourg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. LIVERPOOL 30%, FA GENESIS 70%.
F.C. LIVERPOOL - FA GENESIS 2:0