Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:43
  • Competitiewedstrijd: Super liga
  • Stadion: Tehelne pole
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 40348
FC Slovan Bratislava 19 As Trenčín
spirit Tactiek PrydaLiam
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
18 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 1
66.8 gemiddelde waardering 60.7
formidable Schieten very good
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


6e minuut.
Romančík bereikt de bal nog maar net als eerste. Ištván verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Matem ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Matem naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ištván is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ištván neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Romančík maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - As Trenčín 1:0

13e minuut.
De Pinto geeft de bal voor. Škrobák rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pletinckx. Pletinckx krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Dadaşov passt de bal zonder na te denken. Škrobák is nu in balbezit. Škrobák passt de bal zonder na te denken. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Slovan Bratislava 19 - As Trenčín 1:1

26e minuut.
Kapka rent richting de bal. Delgado is nu in balbezit. Kapka is nu in balbezit. Kapka draait met de bal, schiet en ... Magaletta kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Bordemir probeert naar een medespeler te passen. Torn probeert naar een medespeler te passen. Hubek rent richting de bal. Hubek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - As Trenčín 2:1

41e minuut.
Nam Phương passt de bal met de wreef. Tarrio is nu in balbezit. Tarrio geeft een lange en hoge pass. Hubek rent richting de bal. Hubek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - As Trenčín 3:1

45e minuut.
Inworp. Wartalski komt het veld opgelopen. Rajna komt het veld opgelopen. Kolcun komt het veld opgelopen. Hroš komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Kubala geeft de bal voor. Torn kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hubek de bal onder controle te krijgen. Wartalski rent richting de bal. Wartalski schiet op doel. Hroš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Bratislava 19 57%, As Trenčín 43%.
FC Slovan Bratislava 19 - As Trenčín 3:1

49e minuut.
Torn is nu in balbezit. Torn passt de bal met de wreef. Ištván rent richting de bal. Ištván haalt uit met een fantastische trap. Hroš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - As Trenčín 4:1

56e minuut.
Kubala onderschept slim de pass. Kubala passt de bal zonder na te denken. Škrobák rent richting de bal. Škrobák geeft een lange en hoge pass. Kapka maakt een snoekduik en kopt de bal. Blochwitz bokst de bal weg.

58e minuut.
Tarrio kopt de bal weg. Nam Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Phương speelt de bal door. Torn geeft de bal voor. Ištván springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Janek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletinckx verovert de bal door een tackle van achteren. Pletinckx passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ištván de bal. Ištván haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tarrio passt de bal zonder na te denken. Nam Phương heeft problemen om de bal te vangen. Tarrio rent richting de bal. Tarrio geeft de bal voor. Hubek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kolcun rent richting de bal. Kolcun passt de bal in één keer door. Škrobák is nu in balbezit. Škrobák geeft de bal voor. Kapka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Bordemir de bal. Bordemir passt de bal in één keer door. Torn probeert naar een medespeler te passen. Wartalski rent richting de bal. Wartalski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wartalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wartalski schiet op doel. Paal! Ištván rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - As Trenčín 5:1

79e minuut.
Kapka probeert naar een medespeler te passen. Kolcun is nu in balbezit. Ištván verovert de bal door een tackle van achteren. Ištván draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - As Trenčín 6:1

81e minuut.
Pletinckx verovert de bal door een tackle van achteren. Kolcun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pletinckx is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Magaletta met een snel genomen vrije trap. Tarrio is nu in balbezit. Tarrio passt de bal zonder na te denken. Ištván is nu in balbezit. Ištván draait met de bal, schiet en ... Hroš bokst de bal weg.

82e minuut.
Škrobák kopt de bal weg. Tarrio is nu in balbezit. Tarrio geeft een lange en hoge pass. Rajna heeft problemen om de bal te vangen. Hubek is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Wartalski geeft een lange en hoge pass. Nam Phương kopt de bal weg. Ištván rent richting de bal. Ištván draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - As Trenčín 7:1

90e minuut.
Inworp. Tarrio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Nam Phương de bal. Nam Phương geeft een lange en hoge pass. Hubek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Bratislava 19 46%, As Trenčín 54%.
FC Slovan Bratislava 19 - As Trenčín 7:1