Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Myjavskí Kopaničiari MANOR TEAM
Myjavské koléčko Tactiek 442
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
68.9 gemiddelde waardering 67.9
excellent Schieten outstanding
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Malarz is nu in balbezit. Nezbeda speelt de bal door. Janiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiš geeft een lange en hoge pass. Roháč kopt de bal weg. Kukuvka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Potočar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iţic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iţic neemt de penalty, wat een uithaal! Roháč werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - MANOR TEAM 0:1

10e minuut.
Janiš met een snelle inworp. Roháč rent richting de bal. Bacigal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bacigal krijgt een gele kaart. Roháč is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jankech met een snel genomen vrije trap. Roháč rent richting de bal. Roháč haalt uit met een fantastische trap. Kukuvka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Myjavskí Kopaničiari - MANOR TEAM 1:1

11e minuut.
Inworp. Nezbeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jankech rent richting de bal. Jankech geeft de bal voor. Roháč springt en kopt de bal. Kukuvka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Việt Dương rent richting de bal. Việt Dương passt de bal in één keer door. Schlotterbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlotterbeck geeft een hoge lob. Drozd krijgt zijn hoofd ertegen. Roháč bokst de bal weg.

24e minuut.
Roháč geeft een hoge lob. Roháč bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarčík schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bednarčík krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Bacigal met de inworp. Việt Dương rent richting de bal. Việt Dương geeft een lange en hoge pass. Iţic maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Pantino de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kostiha is nu in balbezit. Kostiha geeft een lange en hoge pass. Drozd kopt de bal weg. Iţic is nu in balbezit. Iţic schiet op doel. Roháč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Iţic rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pantino. Iţic raakt geblesseerd tijdens het duel. Schlotterbeck met een snel genomen vrije trap. Drozd springt en kopt de bal. Roháč werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - MANOR TEAM 1:2

32e minuut.
Jankech bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankech passt de bal zonder na te denken. Nezbeda geeft een lange en hoge pass. Roháč krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Myjavskí Kopaničiari - MANOR TEAM 2:2

37e minuut.
Nezbeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rajtár bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankech tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jankech krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Rajtár verovert de bal door een tackle van achteren. Malarz probeert de bal met de borst te controleren. Počkaj is nu in balbezit. Malarz verovert de bal door een tackle van achteren. Malarz schiet op doel. Kukuvka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Nezbeda probeert naar een medespeler te passen. Malarz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Počkaj. Malarz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Malarz kan niet meer verder spelen. Tondra komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Jankech passt de bal met de wreef. Nezbeda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rajtár. Rajtár krijgt een gele kaart. Nezbeda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jankech zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Roháč maakt een snoekduik en kopt de bal. Kukuvka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myjavskí Kopaničiari 58%, MANOR TEAM 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Myjavskí Kopaničiari - MANOR TEAM 2:2

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Drozd de bal onder controle te krijgen. Rajtár bereikt de bal nog maar net als eerste. Tondra verovert de bal door een tackle van achteren. Jankech rent richting de bal. Jankech haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Tondra kopt de bal weg. Harm rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roháč. Roháč krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Roháč rent richting de bal. Bednarčík verovert de bal door een tackle van achteren. Tondra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tondra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Janiš is nu in balbezit. Janiš passt de bal in één keer door. Nezbeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tondra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tondra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jankech bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankech schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlk komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Schlotterbeck passt de bal met de wreef. Edrek is nu in balbezit. Vlk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vlk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myjavskí Kopaničiari 53%, MANOR TEAM 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Myjavskí Kopaničiari - MANOR TEAM 2:2