Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:43
  • Competitiewedstrijd: Super liga
  • Stadion: Waldstadion
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 45690
Eintracht Trnava 1.FC POVAZSKY CHLMEC
hrrr na ně Tactiek pokus na Tinkos
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 9
69.2 gemiddelde waardering 61.5
formidable Schieten very good
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Hortêncio neemt vlug de vrije trap. Pernambuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sabou zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sabou naar de kleedkamers voor een vroege douche.

10e minuut.
Muráň probeert naar een medespeler te passen. Gallucci rent richting de bal. Gallucci passt de bal zonder na te denken. Pernambuco is nu in balbezit. Pernambuco draait met de bal, schiet en ... Salvaterra bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 1:0

19e minuut.
Özsürgün is nu in balbezit. Badík bereikt de bal nog maar net als eerste. Badík passt de bal met de wreef. Pernambuco heeft problemen om de bal te vangen. Pernambuco schiet op doel. Salvaterra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Borrego passt de bal met de wreef. Muráň is nu in balbezit. Muráň passt de bal met de wreef. Pernambuco rent richting de bal. Pernambuco schiet op doel. Salvaterra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Borrego speelt de bal door. Gallucci rent richting de bal. Giorgio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giorgio krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Kelíšek passt de bal zonder na te denken. Daar is Badík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badík passt de bal zonder na te denken. Pernambuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernambuco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallucci passt de bal zonder na te denken. Muráň bereikt de bal nog maar net als eerste. Muráň schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Smart is nu in balbezit. Kelíšek verovert de bal door een tackle van achteren. Kelíšek passt de bal zonder na te denken. Daar is Pernambuco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pernambuco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 2:0

41e minuut.
Toimela passt de bal met de wreef. Badík speelt de bal door. Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallucci draait met de bal, schiet en ... Salvaterra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 38%, 1.FC POVAZSKY CHLMEC 62%.
Eintracht Trnava - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 3:0

48e minuut.
Muráň controleert de bal met de borst. Muráň passt de bal in één keer door. Pernambuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernambuco haalt uit met een fantastische trap. Salvaterra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Muchomorek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Badík de bal. Badík passt de bal in één keer door. Pernambuco rent richting de bal. Pernambuco schiet op doel. Salvaterra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Cassarini met een sublieme pass. Durbailo is nu in balbezit. Hortêncio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Durbailo raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Smart neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pacan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 3:1

57e minuut.
Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gallucci neemt de hoekschop. Pernambuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernambuco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Smart kopt de bal weg. Durbailo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muchomorek. Muchomorek krijgt een gele kaart. Durbailo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

68e minuut.
Gallucci passt de bal met de wreef. Muráň bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bagi krijgt een gele kaart. Muráň is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pernambuco zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Pernambuco is nu in balbezit. Pernambuco haalt uit met een fantastische trap. Salvaterra bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 4:1

71e minuut.
Badík met een sublieme pass. Muráň heeft problemen om de bal te vangen. Muráň met een sublieme pass. Pernambuco is nu in balbezit. Pernambuco draait met de bal, schiet en ... Salvaterra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Durbailo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lénárt komt het veld opgelopen. Chwast komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Muchomorek de bal onder controle te krijgen. Chwast is nu in balbezit. Chwast passt de bal zonder na te denken. Durbailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbailo schiet op doel. Pacan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Muráň bereikt de bal nog maar net als eerste. Muráň passt de bal met de wreef. Borrego probeert naar een medespeler te passen. Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallucci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 5:1

90e minuut.
Pernambuco kopt de bal weg. Muráň bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bagi ... Strafschop! Bagi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Muráň is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pernambuco legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Salvaterra bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 34%, 1.FC POVAZSKY CHLMEC 66%.
Eintracht Trnava - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 5:1