Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Snipers Vištuk Zombici
Defenzivna Tactiek Skp 4312 LW
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
60.2 gemiddelde waardering 64.6
excellent Schieten formidable
very good Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Farah is nu in balbezit. Farah passt de bal in één keer door. Pater met een sublieme pass. Herzog rent richting de bal. Herzog geeft een hoge lob. Žoločik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Donca speelt de bal door. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Regensburger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bayón krijgt zijn hoofd ertegen. Žoločik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hajdučko maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Tarkowski de bal. Tarkowski probeert naar een medespeler te passen. Szumilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumilas geeft een hoge lob. Barbadillo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Ruidisch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szumilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumilas met een sublieme pass. Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Barbadillo kopt de bal weg. Farah is nu in balbezit. Farah speelt de bal door. Herzog rent richting de bal. Herzog geeft de bal voor. Žoločik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Hajdučko met een sublieme pass. Herzog rent richting de bal. Herzog passt de bal zonder na te denken. Hajdučko is nu in balbezit. Hajdučko schiet op doel. Žoločik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Herzog passt de bal zonder na te denken. Hajdučko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdučko passt de bal zonder na te denken. Bayón is nu in balbezit. Bayón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Donca passt de bal in één keer door. Daar is Herzog, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herzog passt de bal zonder na te denken. Hajdučko rent richting de bal. Hajdučko draait met de bal, schiet en ... Žoločik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Ferrari passt de bal zonder na te denken. Bieniuk is nu in balbezit. Bieniuk probeert naar een medespeler te passen. Áñez is nu in balbezit. Áñez haalt uit met een fantastische trap. Hollanda bokst de bal weg.

42e minuut.
Bayón onderschept slim de pass. Bayón probeert naar een medespeler te passen. Hajdučko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdučko haalt uit met een fantastische trap. Žoločik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Herzog rent richting de bal. Herzog geeft een lange en hoge pass. Bayón krijgt zijn hoofd ertegen. Žoločik bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Tarkowski kan de bal niet met de borst controleren. Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzog speelt de bal door. Hajdučko rent richting de bal. Hajdučko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snipers Vištuk 65%, Zombici 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Snipers Vištuk - Zombici 0:0

46e minuut.
Pizarro komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bílko passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Herzog de bal. Herzog geeft een lange en hoge pass. Hajdučko rent richting de bal. Hajdučko draait met de bal, schiet en ... Žoločik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Skinta geeft een hoge lob. Mattarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdučko verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdučko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - Zombici 0:1

63e minuut.
Tarkowski met een sublieme pass. Szumilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumilas geeft de bal voor. Barbadillo rent richting de bal. Barbadillo haalt uit met een fantastische trap. Hollanda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Hajdučko passt de bal zonder na te denken. Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzog probeert naar een medespeler te passen. Hajdučko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdučko schiet op doel. Žoločik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - Zombici 0:2

67e minuut.
Bieniuk probeert naar een medespeler te passen. Ruidisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruidisch geeft de bal voor. Áñez krijgt zijn hoofd ertegen. Hollanda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - Zombici 1:2

72e minuut.
Barbadillo verovert de bal door een tackle van achteren. Áñez rent richting de bal. Pater maakt een afschuwelijke overtreding. Pater krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Cazacu neemt vlug de vrije trap. Bieniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniuk geeft een lange en hoge pass. Áñez maakt een snoekduik en kopt de bal. Hollanda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Snipers Vištuk - Zombici 2:2

81e minuut.
Cazacu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bieniuk controleert de bal met de borst. Bieniuk met een sublieme pass. Áñez is nu in balbezit. Áñez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Farah passt de bal zonder na te denken. Fisichella is nu in balbezit. Áñez onderschept slim de pass. Áñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - Zombici 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snipers Vištuk 59%, Zombici 41%.
Snipers Vištuk - Zombici 3:2