Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NUFC Sliač Olymp Levice
Novy system Tactiek debakel :(
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 61
very good Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Havaš kopt de bal weg. Tyburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyburski geeft de bal voor. Miraflores bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraflores draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Daar is Schicker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kidala is nu in balbezit. Kidala met een sublieme pass. Furiga is nu in balbezit. Furiga haalt uit met een fantastische trap. Volanský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Schicker kopt de bal weg. Jurat speelt de bal door. Skupeň is nu in balbezit. Kidala is nu in balbezit. Kidala draait met de bal, schiet en ... Volanský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NUFC Sliač 47%, Olymp Levice 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NUFC Sliač - Olymp Levice 0:0

48e minuut.
Havaš geeft de bal voor. Furiga kopt de bal weg. van den Boogaart heeft problemen om de bal te vangen. Kidala is nu in balbezit. Kidala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Beblavý met een sublieme pass. Skupeň bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupeň speelt de bal door. Kidala is nu in balbezit. Kidala schiet op doel. Volanský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Zdinák met een sublieme pass. Klungelig pakt Tyburski de bal. Tyburski probeert naar een medespeler te passen. Bowles rent richting de bal. Bowles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Plesa is nu in balbezit. Plesa geeft de bal voor. Jajko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adamcsik rent richting de bal. Adamcsik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Kidala rent richting de bal. Schicker onderschept slim de pass. Schicker geeft een lange en hoge pass. Miraflores is nu in balbezit. Miraflores schiet op doel. Bartual probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NUFC Sliač 37%, Olymp Levice 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NUFC Sliač - Olymp Levice 0:0