Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:45
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.01
  • Stadion: Harpia Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 17905
Harpia LISTERINE WATER
kuk Tactiek WATER
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.3 gemiddelde waardering 57.4
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Quang Vũ geeft een hoge lob. Teroitich heeft problemen om de bal te vangen. Madureira is nu in balbezit. Teroitich verovert de bal door een tackle van achteren. Teroitich haalt uit met een fantastische trap. Wasil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Klungelig pakt Di Rocco de bal. Grković is nu in balbezit. Grković speelt de bal door. Kewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kewell draait met de bal, schiet en ... Rogański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Hřebíček passt de bal in één keer door. Rijo is nu in balbezit. Rijo geeft een hoge lob. Teroitich rent richting de bal. Teroitich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea passt de bal met de wreef. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich haalt uit met een fantastische trap. Wasil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - LISTERINE WATER 0:1

19e minuut.
Ohman draait met de bal, schiet en ... Di Rocco geeft de bal voor. Daar is Kostka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kewell is nu in balbezit. Kewell draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Teroitich kopt de bal weg. Madureira geeft een lange en hoge pass. Parot is nu in balbezit. Cveklić onderschept slim de pass. Cveklić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rijo rent richting de bal. Rijo geeft een lange en hoge pass. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich schiet op doel. Wasil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - LISTERINE WATER 0:2

29e minuut.
Teroitich kopt de bal weg. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Waleński krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Milanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cveklić verovert de bal door een tackle van achteren. Cveklić geeft een lange en hoge pass. Kewell is nu in balbezit. Kewell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kostka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostka geeft een hoge lob. Toledo Fernández kopt de bal weg. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harpia 52%, LISTERINE WATER 48%.
Harpia - LISTERINE WATER 0:2

52e minuut.
Teroitich is nu in balbezit. Teroitich geeft een hoge lob. Bajorski rent richting de bal. Toledo Fernández onderschept slim de pass. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Daar is Ohman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Râlea probeert naar een medespeler te passen. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich geeft de bal voor. Toledo Fernández springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - LISTERINE WATER 0:3

55e minuut.
Quang Vũ onderschept slim de pass. Quang Vũ geeft de bal voor. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich schiet op doel. Wasil bokst de bal weg.

66e minuut.
Rijo is nu in balbezit. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski geeft een hoge lob. Kewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kewell schiet op doel. Rogański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Râlea probeert naar een medespeler te passen. Rijo speelt de bal door. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - LISTERINE WATER 0:4

77e minuut.
Teroitich is nu in balbezit. Tverdjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ... Wasil probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - LISTERINE WATER 0:5

82e minuut.
Rijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Rocco onderschept slim de pass. Di Rocco passt de bal zonder na te denken. Kewell rent richting de bal. Kewell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Rijo is nu in balbezit. Rijo geeft de bal voor. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap. Wasil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - LISTERINE WATER 0:6

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Tverdjak de bal onder controle te krijgen. Toledo Fernández kopt de bal weg. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harpia - LISTERINE WATER 0:7

88e minuut.
Grković geeft een hoge lob. Kostka kopt de bal weg. Daar is Quang Vũ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kewell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harpia 65%, LISTERINE WATER 35%.
Harpia - LISTERINE WATER 0:7