Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:45
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.01
  • Stadion: Vavro FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5398
Vavro FC Splašené Ovečky
352 Tactiek sheep
52% Balbezit 48%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 64.3
good Schieten outstanding
adequate Passen formidable
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Brandmeier probeert naar een medespeler te passen. Villalobos heeft problemen om de bal te vangen. Volpe rent richting de bal. Chyba is nu in balbezit. Chyba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Teuns bereikt de bal nog maar net als eerste. Teuns geeft de bal voor. Volpe kopt de bal weg. Chyba rent richting de bal. Chyba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Apolinario verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - Splašené Ovečky 0:1

9e minuut.
Piñas passt de bal zonder na te denken. Maso met een sublieme pass. Chyba speelt de bal door. Volpe rent richting de bal. Volpe schiet op doel. Gwiazdowski bokst de bal weg.

14e minuut.
Koukal is nu in balbezit. De Bruyne verovert de bal door een tackle van achteren. De Bruyne geeft een hoge lob. Volpe rent richting de bal. Volpe schiet op doel. Gwiazdowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chyba is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - Splašené Ovečky 0:2

20e minuut.
Gwiazdowski met een sublieme pass. De Bruyne is nu in balbezit. De Bruyne geeft een hoge lob. Daar is Volpe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volpe schiet op doel. Gwiazdowski bokst de bal weg. Chyba rent richting de bal. Apolinario verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - Splašené Ovečky 0:3

22e minuut.
Teuns geeft de bal voor. Daar is Iordãnescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyba is nu in balbezit. Chyba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - Splašené Ovečky 0:4

24e minuut.
Maso met een sublieme pass. Volpe heeft problemen om de bal te vangen. Volpe probeert naar een medespeler te passen. Chyba rent richting de bal. Chyba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kosztolányi geeft een hoge lob. Apolinario heeft problemen om de bal te vangen. Volpe rent richting de bal. Volpe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - Splašené Ovečky 0:5

32e minuut.
Kosztolányi geeft de bal voor. Chyba kopt de bal weg. Daar is Volpe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyba is nu in balbezit. Chyba haalt uit met een fantastische trap. Gwiazdowski bokst de bal weg.

40e minuut.
Teuns bereikt de bal nog maar net als eerste. Teuns geeft een hoge lob. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe draait met de bal, schiet en ... Gwiazdowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - Splašené Ovečky 0:6

42e minuut.
Vavrek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teuns met de inworp. Maso geeft een hoge lob. Volpe maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Piñas met een sublieme pass. Teuns bereikt de bal nog maar net als eerste. Teuns passt de bal in één keer door. Chyba rent richting de bal. Chyba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vavro FC 72%, Splašené Ovečky 28%.
Vavro FC - Splašené Ovečky 0:6

46e minuut.
Štoklasa komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Chyba passt de bal in één keer door. Piñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandmeier probeert naar een medespeler te passen. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De Bruyne passt de bal met de wreef. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi geeft een hoge lob. Chyba krijgt zijn hoofd ertegen. Gwiazdowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - Splašené Ovečky 0:7

49e minuut.
Villalobos rent richting de bal. Teuns onderschept slim de pass. Teuns geeft de bal voor. Chyba rent richting de bal. Chyba draait met de bal, schiet en ... Gwiazdowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - Splašené Ovečky 0:8

51e minuut.
Teuns zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maso geeft een lange en hoge pass. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - Splašené Ovečky 0:9

52e minuut.
Teuns bereikt de bal nog maar net als eerste. Teuns passt de bal met de wreef. Apolinario is nu in balbezit. Štoklasa verovert de bal door een tackle van achteren. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa schiet op doel. Gwiazdowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - Splašené Ovečky 0:10

54e minuut.
Maso geeft de bal voor. Štoklasa is nu in balbezit. Vavrek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Štoklasa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chyba neemt zijn aanloop. Gwiazdowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

58e minuut.
Gwiazdowski probeert naar een medespeler te passen. Teuns kopt de bal weg. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... Gwiazdowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - Splašené Ovečky 0:11

59e minuut.
Teuns met een sublieme pass. Piñas rent richting de bal. Piñas met een sublieme pass. Štoklasa heeft problemen om de bal te vangen. Štoklasa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Rapák komt het veld opgelopen. Rabich komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bruyne rent richting de bal. Maso speelt de bal door. Rapák rent richting de bal. Rapák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Maso passt de bal met de wreef. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapák haalt uit met een fantastische trap. Gwiazdowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - Splašené Ovečky 0:12

67e minuut.
Czerep speelt de bal door. Piñas kopt de bal weg. Rusinák is nu in balbezit. Bajo verovert de bal door een tackle van achteren. Bajo haalt uit met een fantastische trap. Czerep bokst de bal weg.

68e minuut.
Rapák speelt de bal door. Piñas heeft problemen om de bal te vangen. Piñas probeert naar een medespeler te passen. Rapák is nu in balbezit. Rapák draait met de bal, schiet en ... Gwiazdowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vavrek rent richting de bal. Štoklasa onderschept slim de pass. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - Splašené Ovečky 0:13

75e minuut.
De Bruyne onderschept slim de pass. De Bruyne geeft een hoge lob. Piñas speelt de bal door. Daar is Štoklasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štoklasa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Rapák rent richting de bal. Rapák passt de bal in één keer door. Vavrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa verovert de bal door een tackle van achteren. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Villalobos rent richting de bal. Villalobos passt de bal zonder na te denken. Piñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñas geeft een lange en hoge pass. Rapák springt en kopt de bal. Gwiazdowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Rabich bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mărgăritescu zijn tegenspeler op de grond. Rabich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maso met een snel genomen vrije trap. Štoklasa maakt een snoekduik en kopt de bal. Gwiazdowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Kanoč onderschept slim de pass. Kanoč geeft een lange en hoge pass. Vavrek probeert de bal met de borst te controleren. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... Gwiazdowski bokst de bal weg.

89e minuut.
Gwiazdowski speelt de bal door. Vavrek kopt de bal weg. Maso met een sublieme pass. Rapák rent richting de bal. Rapák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Gwiazdowski trapt de bal weg van het doel. Piñas kan de bal niet met de borst controleren. Piñas geeft een lange en hoge pass. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vavro FC 75%, Splašené Ovečky 25%.
Vavro FC - Splašené Ovečky 0:13