Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:43
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.01
  • Stadion: Zombici Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 35651
Zombici Podbranč 1984
Skp 4312 LW Tactiek 2024 Total ATT
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
62.7 gemiddelde waardering 62.7
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Jenesík controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Brunovský komt het veld opgelopen.

6e minuut.
HLavaj passt de bal in één keer door. Pater rent richting de bal. Pater geeft de bal voor. Hajdučko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdučko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Herzog kan de bal niet met de borst controleren. HLavaj is nu in balbezit. Herzog maakt een afschuwelijke overtreding. Herzog krijgt een gele kaart. HLavaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caneghem met een snel genomen vrije trap. Jenesík krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Inworp. Herzog met de inworp. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón haalt uit met een fantastische trap. Tobar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zombici - Podbranč 1984 1:0

22e minuut.
Jenesík bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa passt de bal met de wreef. Daar is HLavaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. HLavaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Buitenspel voor Krupa. Goede buitenspelval van de verdediging. Gere maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bayón kopt de bal weg. Hajdučko is nu in balbezit. Hajdučko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Martin neemt vlug de vrije trap. Château rent richting de bal. Jenesík begaat een overtreding. Jenesík krijgt een gele kaart. Château wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
Krupa kopt de bal weg. Herzog geeft een lange en hoge pass. Regensburger kopt de bal weg. Krupa rent richting de bal. Krupa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zombici 50%, Podbranč 1984 50%.
Zombici - Podbranč 1984 1:0

46e minuut.
Kobiliský komt het veld opgelopen. Frak komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Daar is Bayón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobar onderschept slim de pass. Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzog geeft een hoge lob. Hajdučko krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zombici - Podbranč 1984 2:0

54e minuut.
Caneghem speelt de bal door. Frak geeft een hoge lob. Daar is Château, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenesík is nu in balbezit. Jenesík draait met de bal, schiet en ... Hollanda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Inworp. Húfek komt het veld opgelopen. Húfek met de inworp. Schneider geeft een lange en hoge pass. Krupa krijgt zijn hoofd ertegen. Hollanda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombici - Podbranč 1984 2:1

57e minuut.
Schneider speelt de bal door. Frak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frak geeft een lange en hoge pass. Húfek rent richting de bal. Húfek schiet op doel. Hollanda bokst de bal weg. Pater bereikt de bal nog maar net als eerste. Húfek rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Húfek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zombici - Podbranč 1984 2:2

60e minuut.
Schneider passt de bal met de wreef. Frak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frak geeft de bal voor. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Brunovský passt de bal met de wreef. Herzog is nu in balbezit. Herzog speelt de bal door. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón haalt uit met een fantastische trap. Kobiliský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hajdučko rent richting de bal. Hajdučko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zombici - Podbranč 1984 3:2

77e minuut.
Húfek is nu in balbezit. Caneghem speelt de bal door. Krupa is nu in balbezit. Krupa schiet op doel. Hollanda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tobar geeft de bal voor. Pater verovert de bal door een tackle van achteren. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzog geeft een hoge lob. Hajdučko maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombici - Podbranč 1984 4:2

88e minuut.
Martin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Regensburger met een snelle inworp. Donca geeft een lange en hoge pass. Bayón maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zombici 56%, Podbranč 1984 44%.
Zombici - Podbranč 1984 4:2