Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Snipers Vištuk Botafogo Piešťany
Defenzivna Tactiek Weiss 2
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 62.4
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Folytin met een sublieme pass. Basista rent richting de bal. Basista passt de bal zonder na te denken. Caneta rent richting de bal. Caneta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Šišitka geeft de bal voor. Castro onderschept slim de pass. Folytin bereikt de bal nog maar net als eerste. Folytin geeft een lange en hoge pass. Caneta maakt een snoekduik en kopt de bal. Žoločik bokst de bal weg.

10e minuut.
Bieniuk onderschept slim de pass. Bieniuk passt de bal in één keer door. Daar is Ruidisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruidisch geeft de bal voor. Barbadillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Hudzík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Ferrari passt de bal met de wreef. Ruidisch probeert naar een medespeler te passen. Bieniuk speelt de bal door. Áñez rent richting de bal. Áñez schiet op doel. Hudzík bokst de bal weg.

17e minuut.
Król speelt de bal door. Šišitka rent richting de bal. Šišitka passt de bal zonder na te denken. Caneta rent richting de bal. Caneta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ruidisch passt de bal met de wreef. Bieniuk rent richting de bal. Bieniuk passt de bal zonder na te denken. Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Uhlárik speelt de bal door. Król is nu in balbezit. Król geeft een hoge lob. Basista krijgt zijn hoofd ertegen. Žoločik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - Botafogo Piešťany 0:1

27e minuut.
Bieniuk rent richting de bal. Bieniuk geeft de bal voor. Szumilas kopt de bal weg. Áñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Áñez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snipers Vištuk 50%, Botafogo Piešťany 50%.
Snipers Vištuk - Botafogo Piešťany 0:1

56e minuut.
Trott geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szumilas met de inworp. Ruidisch geeft een hoge lob. Barbadillo springt en kopt de bal. Hudzík bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Snipers Vištuk - Botafogo Piešťany 1:1

58e minuut.
Caneta is nu in balbezit. Mattarella onderschept slim de pass. Mattarella geeft een hoge lob. Barbadillo is nu in balbezit. Barbadillo haalt uit met een fantastische trap. Hudzík bokst de bal weg. Barbadillo is nu in balbezit. Barbadillo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Áñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrák verovert de bal door een tackle van achteren. Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo draait met de bal, schiet en ... Hudzík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - Botafogo Piešťany 2:1

67e minuut.
Uhlárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhlárik passt de bal in één keer door. Šišitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Caneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Caneta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Folytin is nu in balbezit. Tarkowski is nu in balbezit. Met opzet legt Folytin zijn tegenspeler op de grond. Folytin krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Daar is Tarkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Folytin geeft een lange en hoge pass. Tarkowski probeert de bal aan de voet te houden. Basista rent richting de bal. Basista haalt uit met een fantastische trap. Žoločik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caneta is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snipers Vištuk 40%, Botafogo Piešťany 60%.
Snipers Vištuk - Botafogo Piešťany 2:1