Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Splašené Ovečky Borovce
sheep Tactiek B
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
67.7 gemiddelde waardering 48.9
uitmuntend Schieten goed
formidabel Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Piñas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teuns met een sublieme pass. Vavoulas rent richting de bal. Chyba verovert de bal door een tackle van achteren. Chyba haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - Borovce 1:0

9e minuut.
De Bruyne passt de bal in één keer door. Teuns bereikt de bal nog maar net als eerste. Teuns passt de bal met de wreef. Chyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba haalt uit met een fantastische trap. Subirats bokst de bal weg.

11e minuut.
Piñas is nu in balbezit. Piñas geeft een lange en hoge pass. Chyba kopt de bal weg. Rapák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapák draait met de bal, schiet en ... Subirats verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Kovalenko speelt de bal door. Lukas geeft een hoge lob. Daar is Díaz Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapák rent richting de bal. Rapák draait met de bal, schiet en ... Subirats verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rico met een sublieme pass. Chyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba haalt uit met een fantastische trap. Subirats bokst de bal weg.

15e minuut.
Kovalenko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teuns met de inworp. Piñas geeft een lange en hoge pass. Chyba krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
De Bruyne speelt de bal door. Maso is nu in balbezit. Maso passt de bal met de wreef. Rapák is nu in balbezit. Rapák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - Borovce 2:0

24e minuut.
Teuns verovert de bal door een tackle van achteren. Teuns passt de bal met de wreef. Chyba is nu in balbezit. Chyba draait met de bal, schiet en ... Subirats maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - Borovce 3:0

27e minuut.
Kovalenko heeft problemen om de bal te vangen. Maso bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalenko begaat een overtreding. Kovalenko krijgt een gele kaart. Maso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maso komt bij de bal en schiet. Subirats verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kovalenko speelt de bal door. Teuns bereikt de bal nog maar net als eerste. Teuns geeft een lange en hoge pass. Rapák is nu in balbezit. Chyba is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Piñas met een sublieme pass. Rapák is nu in balbezit. Met opzet legt Díaz Pérez zijn tegenspeler op de grond. Díaz Pérez krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Piñas is nu in balbezit. Piñas geeft een hoge lob. Chyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba draait met de bal, schiet en ... Subirats werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - Borovce 4:0

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piñas met de inworp. Teuns bereikt de bal nog maar net als eerste. Teuns geeft een lange en hoge pass. Chyba maakt een snoekduik en kopt de bal. Subirats verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Díaz Pérez speelt de bal door. Corbu met een sublieme pass. Sonzogno rent richting de bal. Sonzogno haalt uit met een fantastische trap. Czerep probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Piñas geeft een hoge lob. Rapák kopt de bal weg. Chyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba draait met de bal, schiet en ... Subirats maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Piñas geeft een lange en hoge pass. Chyba heeft problemen om de bal te vangen. Vavoulas is nu in balbezit. Chyba verovert de bal door een tackle van achteren. Chyba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rapák rent richting de bal. Rapák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - Borovce 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Splašené Ovečky 27%, Borovce 73%.
Splašené Ovečky - Borovce 5:0

47e minuut.
Lukas kopt de bal weg. De Bruyne rent richting de bal. Kovalenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba verovert de bal door een tackle van achteren. Chyba haalt uit met een fantastische trap. Subirats verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piñas zal de hoekschop nemen. Chyba krijgt zijn hoofd ertegen. Subirats verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Rusinák probeert naar een medespeler te passen. Teuns speelt de bal door. Holecz is nu in balbezit. Rapák onderschept slim de pass. Rapák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Fayolle rent richting de bal. De Bruyne is nu in balbezit. Corbu verovert de bal door een tackle van achteren. Corbu schiet op doel. Czerep probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - Borovce 5:1

55e minuut.
Rapák onderschept slim de pass. Díaz Pérez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rapák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chyba neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - Borovce 6:1

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Štoklasa komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Corbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corbu passt de bal in één keer door. Kanoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayolle verovert de bal door een tackle van achteren. Fayolle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
De Bruyne bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bruyne passt de bal met de wreef. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa schiet op doel. Subirats maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - Borovce 7:1

69e minuut.
Daar is Fayolle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štoklasa is nu in balbezit. Fayolle begaat een overtreding. Fayolle krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Díaz Pérez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bencsik komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Rapák is nu in balbezit. Kovalenko verovert de bal door een tackle van achteren. Štoklasa verovert de bal door een tackle van achteren. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... Subirats maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - Borovce 8:1

86e minuut.
Bencsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maso verovert de bal door een tackle van achteren. Maso probeert naar een medespeler te passen. Rapák rent richting de bal. Rapák draait met de bal, schiet en ... Subirats kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Splašené Ovečky 25%, Borovce 75%.
Splašené Ovečky - Borovce 8:1