Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:43
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.01
  • Stadion: Vavro FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5399
Vavro FC FK Šibeničky
352 Tactiek Tac433a
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.3 gemiddelde waardering 52
goed Schieten uitmuntend
goed Passen solide
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Rosiak kopt de bal weg. Klungelig pakt Vavrek de bal. Gross met een sublieme pass. Plesník rent richting de bal. Plesník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - FK Šibeničky 0:1

7e minuut.
Profire onderschept slim de pass. Profire passt de bal zonder na te denken. Hreha rent richting de bal. Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire draait met de bal, schiet en ... Bódi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire geeft een lange en hoge pass. Koukal is nu in balbezit. Koukal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Turiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Turiak met een sublieme pass. Boor probeert naar een medespeler te passen. Gross rent richting de bal. Gross haalt uit met een fantastische trap. Gwiazdowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Bajo onderschept slim de pass. Krchmárik onderschept slim de pass. Krchmárik geeft een hoge lob. Gross is nu in balbezit. Gross haalt uit met een fantastische trap. Gwiazdowski bokst de bal weg. Vavrek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Boor de bal onder controle te krijgen. Rosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiak haalt uit met een fantastische trap. Gwiazdowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Hanuljak geeft een hoge lob. Apolinario controleert de bal met de borst. Gross bereikt de bal nog maar net als eerste. Gross draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - FK Šibeničky 0:2

29e minuut.
Daar is Gross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosiak rent richting de bal. Boor rent richting de bal. Boor geeft een lange en hoge pass. Gross springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Brandmeier met een snelle inworp. Turiak is nu in balbezit. Turiak passt de bal met de wreef. Gross is nu in balbezit. Gross schiet op doel. Gwiazdowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Krchmárik onderschept slim de pass. Krchmárik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gross de bal. Gross haalt uit met een fantastische trap. Gwiazdowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vavro FC 51%, FK Šibeničky 49%.
Vavro FC - FK Šibeničky 0:2

57e minuut.
Bódi trapt de bal weg van het doel. Plesník kopt de bal weg. Apolinario controleert de bal met de borst. Gross is nu in balbezit. Gross haalt uit met een fantastische trap. Gwiazdowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - FK Šibeničky 0:3

76e minuut.
Gwiazdowski met een sublieme pass. Boor kopt de bal weg. Klungelig pakt Apolinario de bal. Gross rent richting de bal. Gross haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Mărgăritescu passt de bal in één keer door. Koukal is nu in balbezit. Hanuljak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hanuljak krijgt een gele kaart. Koukal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koukal legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bódi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Gecelovský onderschept slim de pass. Gecelovský probeert naar een medespeler te passen. Boor speelt de bal door. Gross bereikt de bal nog maar net als eerste. Gross haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vavro FC 54%, FK Šibeničky 46%.
Vavro FC - FK Šibeničky 0:3