Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olymp Levice Podbranč 1984
debakel :( Tactiek 2022 new ATT
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61.7 gemiddelde waardering 58.4
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Tyburski passt de bal zonder na te denken. Hricz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bowles. Bowles krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Kociha speelt de bal door. Hricz is nu in balbezit. Počiatek rent richting de bal. Počiatek geeft een lange en hoge pass. Krupa maakt een snoekduik en kopt de bal. Volanský bokst de bal weg. Jenesík rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Plesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesa geeft een hoge lob. Miraflores is nu in balbezit. Miraflores draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - Podbranč 1984 1:0

20e minuut.
van den Boogaart is nu in balbezit. van den Boogaart geeft een hoge lob. Inworp. Schneider met de inworp. Vojak Ryan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jenesík is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Volanský trapt de bal weg van het doel. Hricz kopt de bal weg. Tyburski rent richting de bal. Bowles is nu in balbezit. Bowles draait met de bal, schiet en ... Macanás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Vojak Ryan is nu in balbezit. Vojak Ryan geeft een hoge lob. Jenesík is nu in balbezit. Jenesík draait met de bal, schiet en ... van den Boogaart probeert de bal aan de voet te houden. Volanský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Jenesík de bal onder controle te krijgen. Caneghem is nu in balbezit. Caneghem geeft een lange en hoge pass. Jenesík maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vojak Ryan geeft een lange en hoge pass. Kociha kopt de bal weg. Schicker heeft problemen om de bal te vangen. Krupa is nu in balbezit. Krupa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hricz onderschept slim de pass. Hricz geeft een lange en hoge pass. Jenesík kopt de bal weg. Krupa heeft problemen om de bal te vangen. Krupa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Volanský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Martin passt de bal in één keer door. Vojak Ryan rent richting de bal. Vojak Ryan geeft een hoge lob. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Bowles draait met de bal, schiet en ... Počiatek probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tyburski zal de hoekschop nemen. Miraflores krijgt zijn hoofd ertegen. Macanás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Počiatek geeft een lange en hoge pass. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Boogaart legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krupa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krupa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Volanský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olymp Levice - Podbranč 1984 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olymp Levice 59%, Podbranč 1984 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olymp Levice - Podbranč 1984 1:1

48e minuut.
Doeltrap. Frak komt het veld opgelopen. Kobiliský komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Húfek komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Schneider passt de bal met de wreef. Krupa rent richting de bal. Kociha begaat een overtreding. Kociha krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Zdinák heeft problemen om de bal te vangen. Vojak Ryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojak Ryan probeert naar een medespeler te passen. Húfek rent richting de bal. Húfek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Adamcsik heeft problemen om de bal te vangen. Plesa rent richting de bal. Plesa passt de bal in één keer door. Miraflores bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraflores haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kobiliský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - Podbranč 1984 2:1

90e minuut.
Beblavý met een sublieme pass. Caneghem geeft een lange en hoge pass. van den Boogaart bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa onderschept slim de pass. Krupa draait met de bal, schiet en ... Volanský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olymp Levice 64%, Podbranč 1984 36%.
Olymp Levice - Podbranč 1984 2:1