Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NUFC Sliač Botafogo Piešťany
Novy system Tactiek acko
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 51.3
solid Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Uhlárik passt de bal met de wreef. Furpak bereikt de bal nog maar net als eerste. Furpak geeft de bal voor. Daar is Jajko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basista is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Furpak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Basista krijgt zijn hoofd ertegen. Bartual verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Furiga passt de bal met de wreef. Kidala is nu in balbezit. Petrák is nu in balbezit. Kidala onderschept slim de pass. Kidala schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Budíšek geeft een lange en hoge pass. Hajek probeert de bal aan de voet te houden. Puchý is nu in balbezit. Furiga onderschept slim de pass. Furiga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Skupeň heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hajek. Skupeň raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaniš zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kidala is nu in balbezit. Kidala haalt uit met een fantastische trap. Petrák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NUFC Sliač - Botafogo Piešťany 1:0

16e minuut.
Hajek bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhlárik met een sublieme pass. Furpak heeft problemen om de bal te vangen. Furpak geeft een hoge lob. Trop krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Puchý rent richting de bal. Puchý probeert naar een medespeler te passen. Skupeň bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupeň geeft de bal voor. Kidala krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NUFC Sliač 43%, Botafogo Piešťany 57%.
NUFC Sliač - Botafogo Piešťany 1:0

46e minuut.
Dvorák komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Horvát kopt de bal weg. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán met een sublieme pass. Trop is nu in balbezit. Trop draait met de bal, schiet en ... Bartual kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Kidala bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudzík met een sublieme pass. Havaš rent richting de bal. Trop onderschept slim de pass. Trop schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Havaš is nu in balbezit. Havaš geeft een lange en hoge pass. Basista rent richting de bal. Basista schiet op doel. Jajko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bartual bokst de bal weg. Trop rent richting de bal. Trop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NUFC Sliač - Botafogo Piešťany 1:1

78e minuut.
Kidala speelt de bal door. Daar is Furiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trop rent richting de bal. Trop draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Jurat kan de bal niet met de borst controleren. Basista bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jurat. Jurat krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NUFC Sliač 35%, Botafogo Piešťany 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NUFC Sliač - Botafogo Piešťany 1:1