Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:43
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.01
  • Stadion: Zombici Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 36687
Zombici Borovce
Skp 4312 LW Tactiek B
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
64.1 gemiddelde waardering 50.1
uitstekend Schieten goed
formidabel Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


7e minuut.
Herzog is nu in balbezit. Herzog met een sublieme pass. Hajdučko rent richting de bal. Hajdučko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombici - Borovce 1:0

11e minuut.
Regensburger bereikt de bal nog maar net als eerste. Regensburger met een sublieme pass. Bayón is nu in balbezit. Bayón haalt uit met een fantastische trap. Subirats probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombici - Borovce 2:0

17e minuut.
Pater bereikt de bal nog maar net als eerste. Pater probeert naar een medespeler te passen. Donca geeft de bal voor. Bayón rent richting de bal. Bayón draait met de bal, schiet en ... Subirats verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Kovalenko rent richting de bal. Kovalenko passt de bal in één keer door. Herzog is nu in balbezit. Herzog draait met de bal, schiet en ... Subirats maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Château geeft de bal voor. Herzog probeert naar een medespeler te passen. Hajdučko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdučko schiet op doel. Subirats probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombici - Borovce 3:0

37e minuut.
Herzog passt de bal in één keer door. Regensburger is nu in balbezit. Regensburger passt de bal in één keer door. Hajdučko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdučko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hajdučko onderschept slim de pass. Vavoulas is nu in balbezit. Hajdučko begaat een overtreding. Hajdučko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zombici 34%, Borovce 66%.
Zombici - Borovce 3:0

61e minuut.
Herzog speelt de bal door. Klungelig pakt Donca de bal. Donca passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Herzog de bal. Herzog haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Herzog is nu in balbezit. Herzog passt de bal met de wreef. Bayón rent richting de bal. Bayón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zombici - Borovce 4:0

68e minuut.
Rico rent richting de bal. Donca onderschept slim de pass. Donca passt de bal met de wreef. Bayón is nu in balbezit. Bayón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bayón is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bayón rent richting de bal. Bayón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Hajdučko de bal. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdučko is nu in balbezit. Bayón is nu in balbezit. Bayón schiet op doel. Subirats probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hajdučko is nu in balbezit. Hajdučko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombici - Borovce 5:0

75e minuut.
Sonzogno passt de bal met de wreef. Palenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Château begaat een overtreding. Château krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Farah speelt de bal door. Gere rent richting de bal. Gere geeft een lange en hoge pass. Hajdučko rent richting de bal. Hajdučko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hajdučko is nu in balbezit. Hajdučko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombici - Borovce 6:0

83e minuut.
Corbu is nu in balbezit. Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. Pizarro met een sublieme pass. Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzog schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Herzog is nu in balbezit. Herzog geeft een lange en hoge pass. Kovalenko probeert de bal met de borst te controleren. Bayón rent richting de bal. Bayón draait met de bal, schiet en ... Subirats kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zombici 28%, Borovce 72%.
Zombici - Borovce 6:0